ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Κουτσούμπας:Η άγρια επίθεση σε βάρος εκπαιδευτικών αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση είναι αδίστακτη


από ΑΠΕ - ΜΠΕ
Ο βουλευτής του ΠΑΜΕ Γιάννης Δελής και η Θοδώρα Δριμάλα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο. 
"Θεωρώ απαράδεκτες και πολιτικά επικίνδυνες τις σημερινές ενέργειες κάποιων ανδρών των ΜΑΤ οι οποίοι χτύπησαν στα τυφλά συγκεντρωμένους διαδηλωτές με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου -λάμψης, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής και η Θοδώρα Δριμάλα, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ" δήλωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.
"Αυτού του είδους οι αντιδημοκρατικές πρακτικές όσων επιμένουν να μη λαμβάνουν το μήνυμα των καιρών και νοσταλγούν άλλες, σκοτεινές, εποχές, δεν είναι ανεκτές" πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε πως "η σημερινή άγρια επίθεση από αστυνομικές δυνάμεις, σε βάρος των εκπαιδευτικών, που είχε ως αποτέλεσμα και το σοβαρό τραυματισμό του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή, ο οποίος νοσηλεύεται, αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι αδίστακτη".
"Με αυτό τον τρόπο φαίνεται πως σκοπεύει ο κ. Τσίπρας -όπως έκαναν κι όλοι οι προηγούμενοι- να "κλείσει τις εκκρεμότητές του", δηλαδή να ολοκληρώσει τη βρώμικη δουλειά που έχει αναλάβει" πρόσθεσε.
Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώθηκε ότι για τους τραυματισμούς που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια σημερινής πορείας στο κέντρο της Αθήνας, διατάχθηκε η διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
Η ΕΛΑΣ επισημαίνει ότι για άλλη μία φορά ότι, επίμεμπτες συμπεριφορές αστυνομικών που πλήττουν κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών, δεν είναι σε καμία περίπτωση ανεκτές από την Ηγεσία του Σώματος και με το πνεύμα αυτό θα εξεταστούν στο πλαίσιο της έρευνας που διατάχθηκε.
Επικοινωνία του Προέδρου της Βουλής με τον Γιάννη Δελή

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης επικοινώνησε με τον βουλευτή του ΚΚΕ κ. Γιάννη Δελή, στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται. Αφού ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του, του ευχήθηκε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση και εξέφρασε την απόλυτη αποδοκιμασία του για το γεγονός του αναίτιου τραυματισμού του από χειροβομβίδα κρότου – λάμψης στα επεισόδια που έγιναν κατά τη διάρκεια της σημερινής πορείας δασκάλων και καθηγητών.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

"Η σημερινή επίθεση δυνάμεων των ΜΑΤ σε διαδηλωτές εκπαιδευτικούς, που οδήγησε στον τραυματισμό του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή και της συνδικαλίστριας, μέλους του ΠΑΜΕ, Θοδώρας Δριμάλα, είναι βάρβαρη και καταδικαστέα", αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ. 
"Οι υπαίτιοι της επίθεσης πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά, ώστε να δοθεί το μήνυμα της μηδενικής ανοχής στα φαινόμενα αστυνομικής βίας. Ευχόμαστε την ταχεία ανάρρωση των δύο τραυματιών" επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Τι αναφέρει το υπουργείο Παιδείας

"Ο "υπέρμετρος ζήλος" ορισμένων ανδρών των ΜΑΤ που επέδειξαν εναντίον των διαδηλωτών εκπαιδευτικών είναι επικίνδυνος και απόλυτα καταδικαστέος. Τέτοιες ενέργειες παραπέμπουν σε άλλες εποχές και δεν έχουν καμία σχέση με το πνεύμα και τον ρόλο που η σημερινή κυβέρνηση επιθυμεί να έχει η Ελληνική Αστυνομία. Ήδη η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αντέδρασε άμεσα, δίνοντας το μήνυμα σε όσους δεν εννοούν να αντιληφθούν ότι οι σκοτεινές εποχές του παρελθόντος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: