ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Προσκαλώ σε debate τον πρωθυπουργό


Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, άσκησε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ.
Χαρακτήρισε τον Τσίπρα «απολύτως ελεγχόμενο άτομο από τον ξένο παράγοντα», προσθέτοντας ότι «κάνει αυτά που ήθελε ο Σημίτης».
«Ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε πάρα πολύ κόσμο. Εξαπάτησε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, εξαπάτησε κι εμάς. ο κ. Τσίπρας αν μπορούσε να μην κάνει καθόλου εκλογές, δεν θα έκανε καθόλου εκλογές», είπε ακόμα μιλώντας στον ΣΚΑΪ ενώ αναφερόμενη στο πολιτικό διαζύγιο, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς:
«Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος αλληλοεκβιάζονται όπως κάνουν οι μαφίες. Ο κ. Καμμένος έκανε βαρύτατες καταγγελίες στο υπουργικό συμβούλιο πριν λίγους μήνες για εξαγορά, όμως εντέυθεν της κατηγορίες αυτές τις έχει κάνει γαργάρα».
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν η κυβέρνηση έχει ακόμα «καύσιμα», απάντησε χαρακτηριστικά: «καύσιμα για το ελικόπτερο που θα φύγουν; Εύχομαι να έχουν καύσιμα για το ελικόπτερο που θα φύγουν».
Η κ. Κωνσταντοπούλου επισήμανε απευθυνόμενη στα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι «σε ψηφισμένο νομοσχέδιο το οποίο αγγίζει σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο δημοψηφίσματος. Αρκούν 120 βουλευτές. Θα ζητήσουν να μιλήσει ο λαός;»
Τέλος, επανέλαβε την πρόσκλησή σε debate προς τον πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: