ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Χωρίς δάσκαλο/δασκάλα 23 μαθητές/μαθήτριες δημοτικού στην Κάρυστο

Παραδοξότητα του συστήματος...
Χρόνια φωνάζουμε για τον περιβόητο εξορθολογισμό του εκπαιδευτικού προσωπικού... Πλεόνασμα εδώ, έλλειμμα εκεί! 

aftodioikisi.gr
Χωρίς δάσκαλο/δασκάλα από την αρχή του σχολικού έτους παραμένουν οι μαθητές/μαθήτριες της τετάρτης τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου. Όπως αναφέρει το tvstar.gr, οι γονείς των μικρών μαθητών  δεν έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, ενώ σήμερα Τρίτη θα πραγματοποιήσουν κατάληψη.
Σύμφωνα με το tvstar.gr, στις αρχές Ιανουαρίου εμφανίστηκε μία δασκάλα για δύο εβδομάδες, η οποία στη συνέχεια μετακινήθηκε για να καλύψει θέση σε άλλο σχολείο. Οι γονείς δεν παίρνουν απαντήσεις από κάποιον υπεύθυνο και εκφράζουν φόβους ότι τα παιδιά τους θα κάνουν μάθημα μόνο όταν άλλοι δάσκαλοι έχουν κενό.

Από σήμερα Κατάληψη 
Εμείς οι γονείς του Δ1 τμήματος του Πρώτου Δημοτικού Σχολείου μετά από δύο μήνες ταλαιπωρίας, εναλλαγή δασκάλων στην τάξη και αβάσιμων υποσχέσεων από τους υπεύθυνους, ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε δυναμικά το καλύτερο για τα παιδιά μας.
Οι συνεχής προσπάθειες μας μέχρι σήμερα έχουν πέσει στο κενό.
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 9 και 10 Φεβρουαρίου , οι αρμόδιοι της Πρωτοβάθμιας μας είχαν υποσχεθεί ότι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου η θέση θα είχε καλυφθεί από δάσκαλο/α.
Η ίδια αρχή έρχεται σήμερα και αναιρεί τα λεγόμενα της λέγοντας ότι απλά έχει δηλωθεί η εν λόγω θέση, θεωρώντας το θέμα λήξαν μιας και η διευθύντρια κάνει μάθημα στα παιδιά.
Σαν συνέπεια, αποφασίσαμε να απέχουν τα παιδιά από τα μαθήματα την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 και την Τρίτη το πρωί θα προχωρήσουμε σε κατάληψη με την κατανόηση και την συμπαράσταση των υπόλοιπων γονέων και παιδιών του Σχολείου μας, μέχρις ότου καλυφθεί η κενή θέση δασκάλου του τμήματος μας.
Μετά τιμής
Οι Γονείς του Δ1 του Πρώτου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: