ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Έκλεισαν τα τρία χρόνια θητείας, οι Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης

Οι σημερινοί διευθυντές εκπαίδευσης έχουν εκλεγεί (με ψηφοφορία) από διευθυντές σχολείων, χωρίς νομιμοποίηση, καθώς ο νόμος 4327/15 εκρίθη αντισυνταγματικός.
Παρόλα αυτά τους δόθηκε παράταση επ΄αόριστον!
Εύγε! κ. υπουργέ της παιδείας...

Οι νυν Διευθυντές εκπαίδευσης συμπλήρωσαν ήδη τρία χρόνια στις θέσεις τους, ενώ η θητεία τους ως γνωστόν έληγε την 31η Ιουλίου του 2018.
Η διαδικασία για την επιλογή τους μεταξύ των άλλων όριζε και μυστική ψηφοφορία, η οποία θυμίζω ότι διενεργήθηκε σε όλη την Ελλάδα την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016. Δικαίωμα ψήφου είχαν όλοι οι Διευθυντές και υποδιευθυντές καθώς επίσης και περιορισμένος αριθμός προϊσταμένων δημοτικών και νηπιαγωγείων. 
Για τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς διεκδίκησαν τη θέση του Διευθυντή τέσσερις Δάσκαλοι και μία Νηπιαγωγός. 
Για την ιστορία, πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής της πρωτόγνωρης αυτής διαδικασίας, η οποία ως γνωστόν έχει καταργηθεί ως αντισυνταγματική, ήταν ο αρχαιότερος συνάδελφος Ιωάννης Τοτονίδης και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είχαν ως εξής:
1. ΜΑΣΛΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ δεκαοκτώ (18) ψήφους
2. ΔΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ έντεκα (11) ψήφους
3. ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΥ ΣΟΝΙΑ δύο (2) ψήφους
4. ΜΗΤΣΙΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ δύο (2) ψήφους
5. ΜΠΟΥΤΣΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ μηδέν (0) ψήφους
Τυπικά προσόντα, συνέντευξη και ψηφοφορία, ανέδειξαν Διευθυντή τον Γεώργιο Μασλάρη, ο οποίος τον Ιούλιο του 2017 παραιτήθηκε... Η συνέχεια γνωστή σε όλους...
Καληνύχτα σας και ο Θεός βοηθός!

Δεν υπάρχουν σχόλια: