ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Εν μέσω Τριωδίου οι συνεντεύξεις των υποψηφίων Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης

κ. υπουργέ, θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον για όλους μας, μέρος της συνέντευξης να διεξαχθεί και στην Ξένη Γλώσσα, με την οποία έχουν πιστοποιηθεί οι υποψήφιοι. Έτσι θα σταματήσουν τα σχόλια, οι υποψίες, τα υπονοούμενα και τα "μασκαρέματα"...
Όσον αφορά τη διαδικασία, αυτή εξελίσσεται αργά αλλά σταθερά! 
Μην ξεχάσετε και την εκκρεμότητα με τους νυν Διευθυντές Εκπαίδευσης... Μην πάτε σε δεύτερη παράταση θητείας!
Καλές Αποκριές!


Οι υποψήφιοι για τις θέσεις Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης υποχρεούνται να προσέρχονται στη συνέντευξη τουλάχιστον μισή ώρα πριν τον προκαθορισμένο χρόνο κατά τον οποίο έχουν προσκληθεί. Ο χρόνος παρουσίασης του σχεδίου προβληματισμού και δράσης που προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 6 της υπ’ αριθμ. Φ.353.1/23/183930/Ε3/31-10-2018 Υ.Α. (Β΄ 4940), δεν θα υπερβαίνει τα πέντε λεπτά της ώρας. Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 της προαναφερόμενης Υ.Α., υποψήφιος που δεν προσέρχεται στη συνέντευξη αποκλείεται από την επιλογή.
Για τους υποψηφίους της περιφερειακής διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας έχει ορισθεί η 4η Μαρτίου, από την 9η πρωινή έως τις 2 το μεσημέρι.

Αναλυτικά


O αξιολογικός πίνακας υποψηφίων για την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας μετά και τις ενστάσεις...


Δεν υπάρχουν σχόλια: