ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Κύρτσος:Στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ είναι να ανεβάσει την Χρυσή Αυγή για να ανακόψει την πορεία της ΝΔ

 
Τη θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει πολιτικά το παιχνίδι διατύπωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, υποστηρίζοντας ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα.
«Πολιτικά έχει χάσει το παιχνίδι ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ. Κύρτσος τονίζοντας ότι βλέπει ανοδική τάση της Χρυσής Αυγής.
«Η Χρυσή Αυγή είναι νεο-φασιστικό κόμμα. Κανείς στην ευρωβουλή δε μιλά στη Χρυσή Αυγή» υποστήριξε ο κ. Κύρτσος, ο οποίος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι στη στρατηγική του είναι να ανεβάσει τη ΧΑ για να ανακόψει την πορεία της ΝΔ στο δρόμο προς τις κάλπες.
Ερωτηθείς για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ.Κύρτσος είπε ότι «δεν μπορείς να κάνεις στρατηγική διεθνή, χωρίς τους Έλληνες, αυτά μόνο ο Τσίπρας τα κάνει».
Ο κ. Κύρτσος μίλησε για εθνική υποχώρηση και ήττα και επανέλαβε τις δηλώσεις Μητσοτάκη περί μη ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ ενώ επιτέθηκε με δριμύτητα κατά της κυβέρνησης Τσίπρα.
Αφού χαρακτήρισε προεκλογικό αφήγημα τις θετικές πρωτοβουλίες που έχει δηλώσει η κυβέρνηση ότι θέλει να κάνει, ο κ.Κύρτσος την κατηγόρησε ότι διπλασίασε το ιδιωτικό χρέος. 
«Κατέρρευσαν οι τιμές του γάλακτος, εκτοξεύτηκε το κόστος της αγροτικής παραγωγής με ακριβότερα καύσιμα. 
Δεν φτάνει που κατέστρεψε την Ελλάδα ο Τσίπρας θέλει να κάνει και ανοίγματα.
Η κυβέρνηση ή κοιμάται όρθια ή κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό» τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της αύξησης του κατώτατου μισθού.
«Τάξανε τα πάντα στους πάντες και δεν έκαναν τίποτα» είπε ο κ. Κύρτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: