ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Ανεύθυνη και σκόπιμη η παράταση υποβολής αιτήσεων για επιλογή Διευθυντών Εκπαίδευσης


Για να δούμε ποιοι συνάδελφοι δεν είχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ή δεν πρόλαβαν...και τους δόθηκε παράταση 17 ημερών!!!
Λεωνίδας Οικονομίδης

Παληγιάννης Βασίλειος                                                                  
Αιρετός ΚΥΣΠΕ
Τηλ.6974750409
paligiannis@hotmail.gr                                                             Αθήνα, 4/4/2019



Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας απρόσμενα και αναιτιολόγητα, έδωσε παράταση 17 ημερών στην ημερομηνία λήξης της υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή εκπαιδευτικών στη διαδικασία επιλογής Διευθυντών Εκπαίδευσης. Μια πράξη που αναμφισβήτητα κρύβει σκοπιμότητες και πιστοποιεί την προχειρότητα στην αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών θεμάτων καθώς και την έλλειψη προγραμματισμού και σοβαρής εκπαιδευτικής πολιτικής. 
Η πολιτική ηγεσία οφείλει να μας γνωστοποιήσει τους λόγους που επέβαλαν την παράταση υποβολής αιτήσεων και μάλιστα για άλλες 17 ημέρες. 
· Δεν είχε υποβληθεί ικανός αριθμός αιτήσεων έως τις 2/4/2019; Οι εκτιμήσεις είναι πως είχαν υποβληθεί πάνω από 800 αιτήσεις. 

· Υπήρχαν αιτήματα από συγκεκριμένους εκπαιδευτικούς που ήθελαν την παράταση για να αποκτήσουν πρόσθετα προσόντα, π.χ. αναγνώριση τίτλων σπουδών; 

· Υπάρχει πρόθεση για την επιβολή «φυτευτών» στη διαδικασία έχοντας σαφή εικόνα των υποψήφιων που υπέβαλαν αιτήσεις έως 2/4/2019; 

· Η πολυήμερη παράταση συνδέεται με σκέψεις και προθέσεις για αλλαγές στη διαδικασία επιλογής Διευθυντών Εκπαίδευσης; 

· Γιατί δεν ξεκλείδωσε το ΟΠΣΥΔ για όσους υποψήφιους έχουν ήδη καταθέσει ηλεκτρονικά αίτηση εντός της προβλεπόμενης αρχικά ημερομηνίας; 
Οι όροι της επιλογής αναμφισβήτητα αλλάζουν και με δεδομένη τη δυσπιστία των εκπαιδευτικών για την εγκυρότητα και την αξιοκρατία των επιλογών στελεχών εκπαίδευσης η πολιτική ηγεσία οφείλει να δώσει μια τεκμηριωμένη και πιστευτή απάντηση. Σ’ αντίθετη περίπτωση θα επιβεβαιώσει την ανεύθυνη και σκόπιμη απόφαση παράτασης υποβολής αιτήσεων για επιλογή Διευθυντών Εκπαίδευσης. 

Πάντα στη διάθεσή σας
Παληγιάννης Βασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: