ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Πρωταπριλιάτικο ψέμα η κάθοδος του Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου στις βουλευτικές εκλογές

Προς στιγμήν και καθώς οδεύουμε προς τις εκλογές, ο μόνος αντίπαλος του Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, είναι το νερό και οι λακκούβες στους δρόμους...
Καλό μήνα σε όλες και όλους και στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου να ψηφίσουμε με μυαλό και όχι με θυμό!

Την πρώτη του Απρίλη είναι παγκόσμια συνήθεια να λένε ψέματα οι άνθρωποι και να ανταλλάσουν μεταξύ τους ψευδείς ειδήσεις. 
Τηρώντας την παράδοση ανακοινώσαμε χθες πως ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, αφήνει το Δήμο Άργους Ορεστικού για τα έδρανα της Βουλής.
Βέβαια, πολλές φορές πίσω από τα ψέματα της πρωταπριλιάς κρύβονται μεγάλες αλήθειες, αλλά για την ώρα κάτι τέτοιο για το νυν Δήμαρχο Άργους Ορεστικού δεν υφίσταται, αφού η πρόθεσή του είναι να συνεχίσει το έργο του στον ακριτικό Δήμο μας.
Όσο για το  νέο και άφθαρτο  διάδοχό του, που πολλοί θέλατε να μάθετε ποιος είναι, σας πληροφορώ πως για την ώρα δεν υπάρχει, αφού η πλειονότητα των νέων μας έχει ξενιτευθεί σε άλλες χώρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: