ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Το υπουργείο ζητά από τις περιφερειακές διευθύνσεις εντός τριών εργάσιμων ημερών να ενημερωθεί το Myschool

Σχολεία με πλεόνασμα εκπαιδευτικών, σε γειτονικά παρατηρούνται ελλείψεις και σε κάποιες διευθύνσεις ανεξήγητες μετακινήσεις σε γραφεία!!
Η ευθύνη ανήκει στους διευθυντές εκπαίδευσης και στα υπηρεσιακά συμβούλια...

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ 
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ 
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση και επιβεβαίωση στοιχείων Myschool
Στο πλαίσιο ενδελεχούς ελέγχου που έχει ξεκινήσει στο πληροφοριακό σύστημα Myschool έχουν διαπιστωθεί περιπτώσεις ανακριβούς ή ελλιπούς ενημέρωσης και κατά συνέπεια εσφαλμένης αποτύπωσης της κατάστασης των σχολικών μονάδων σχετικά με το εκπαιδευτικό προσωπικό και το μαθητικό δυναμικό.
Κατόπιν των ανωτέρω οι Διευθυντές σχολικών μονάδων, οι Διευθυντές Εκπαίδευσης και οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης οφείλουν εντός τριών (3) εργασίμων ημερών να ενημερώσουν το myschool, και αντίστοιχα να ελέγξουν την ενημέρωση και να προχωρήσουν σε επιβεβαίωση των σχετικών στοιχείων στα πλαίσια των υπηρεσιακών τους καθηκόντων.

Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: