ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Νίκη Κεραμέως: Ο Διευθυντής θα έχει αυξημένο ρόλο στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

Τα στελέχη εκπαίδευσης να μην ξεχνούν πως υπήρξαν και δάσκαλοι...


Συνέντευξη στην εκπομπή One Line έδωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για θέματα εκπαίδευσης.
Στο τέλος της συνέντευξης ερωτήθηκε από τη δημοσιογράφο Μάρνυ Παπαματθαίου ποιος θα κάνει την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Η απάντηση της Υπουργού Παιδείας 

Είναι κάτι το οποίο μελετάμε σε μεγάλο βάθος. Πρέπει να σας πω ότι στο όλο σχήμα θεωρούμε ότι ο Διευθυντής θα πρέπει να έχει έναν αυξημένο ρόλο και γενικά θα πρέπει να δοθούν μεγάλες αρμοδιότητες στον Διευθυντή. Μιλάμε για ένα σχολείο πιο ελεύθερο και πιο αυτόνομο. Θεωρούμε καίριο το ρόλο του Διευθυντή σε αυτή τη διαδικασία.
Όταν θα είμαστε έτοιμοι θα υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις αλλά σας λέω ότι γίνονται έντονες διαβουλεύσεις με όλες τους εμπλεκόμενους φορείς και για ζητήματα αξιολόγησης.
Τέλος, η υπουργός ανέφερε ότι η αξιολόγηση θα συνδέεται άρρηκτα με την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: