ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Συνεχίζουμε για 5η συνεχή χρονιά τη συγκέντρωση πλαστικών καπακιών

Ταυτίζουμε τον περιβαλλοντικό στόχο της ανακύκλωσης με μια σπουδαία κοινωνική πράξη
Ανήμερα της εορτής της Αγίας Βαρβάρας, παραδώσαμε την πολύτιμη πραμάτεια μας στο σύλλογο νεφροπαθών Ν. Καστοριάς. Από τον Σεπτέμβριο τα παιδιά μας, μάζεψαν τα πλαστικά καπάκια και η χαρά τους είναι μεγάλη που θα μετατραπούν σε αναπηρικά αμαξίδια, ανακουφίζοντας συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα.
Η εταιρεία ανακύκλωσης για τον έναν τόνο δίνει 130 ευρώ και η τιμή ενός αμαξιδίου ξεκινά από 300 ευρώ έως και μερικές χιλιάδες!

Η προσπάθειά μας συνεχίζεται και εκτός Άργους Ορεστικού, με τη στήριξη φίλων  του σχολείου μας, που επιδεικνύουν ιδιαίτερη ευαισθησία!



Ο εικονιζόμενος συμπολίτης μας εκ Κυψέλης ορμώμενος και φίλος του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού, Γρηγόριος Μήλιος, μου ζήτησε να του ετοιμάσω καλάθια για την ανακύκλωση πλαστικών καπακιών, τα οποία τοποθέτησε στην παραλία Ολυμπιάδας Χαλκιδικής κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί τους θερινούς μήνες.
Ο αγαπητός Γρηγόριος, δείχνοντας έμπρακτα την περιβαλλοντική-οικολογική του συνείδηση αλλά και την ανθρωπιά του, κατάφερε και γέμισε έντεκα σακούλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: