ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ


Παληγιάννης Βασίλειος 
Αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε. 
Τηλ. 6974750409 
Fax: 2103442287              
e-mail: paligiannis@hotmail.gr   

Το ΚΥΣΠΕ θα συνεδριάσει σήμερα 2/12 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω: 
1. Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού, Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
2.Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού, Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για απαλλαγή από τα καθήκοντά της και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
3.Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού, Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για αναγνώριση συνάφειας του μεταπτυχιακού του τίτλου σπουδών και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
4.Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
5.Εξέταση θεμάτων αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. για το σχολικό έτος 2019-2020 και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
6.Επικύρωση κενών οργανικών θέσεων σε Τμήματα Ένταξης σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, εξέταση αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2018-2019 σε δομές Ειδικής Αγωγής και λήψη απόφασης.
7.Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού για επανεξέταση της αίτησης μετάταξής του από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
8.Εξέταση ανάκλησης μετάθεσης εκπαιδευτικού Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
Πάντα στη διάθεσή σας
Βασίλειος Παληγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: