ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Φασφαλής: Μόνιμοι διορισμοί με βάση τα χιλιάδες πραγματικά κενά τώρα!!!

ΦΑΣΦΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ 
ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΠΕ
ΤΗΛ.:6975303105
email:nfasfalis1@gmail.com
Αθήνα, 17 Δεκεμβρίου 2019
Θέλω να τονίσω για άλλη μια φορά ότι κυρίαρχο ζήτημα για τη Δωρεάν Δημόσια Εκπαίδευση αποτελεί η πραγματοποίηση μόνιμων διορισμών !!!
Οι 22.298 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών μόνο στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, μέχρι σήμερα, φανερώνει το μέγεθος του προβλήματος και επιβεβαιώνει το αίτημα του Κλάδου για την αναγκαιότητα πραγματοποίησης μόνιμων διορισμών.
Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που βγαίνει από τις μέχρι σήμερα προσλήψεις αναπληρωτών είναι το ότι η Κυβέρνηση στους επικείμενους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή επέλεξε την κατανομή τους με βάση τους συμβιβασμούς και τις ισορροπίες και όχι τις πραγματικές ανάγκες!!!
Ως Αιρετός εκπρόσωπος του Κλάδου καλώ την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να προβεί στην πραγματοποίηση των μόνιμων διορισμών εδώ και τώρα χωρίς συμβιβασμούς και αποκλεισμούς αλλά με βάση τα χιλιάδες πραγματικά κενά που υπάρχουν ανά κλάδο και ειδικότητα όπως αυτά επιβεβαιώνονται από τις χιλιάδες προσλήψεις αναπληρωτών!!

Πάντα κοντά σας
Νίκος Φασφαλής

Δεν υπάρχουν σχόλια: