ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Οι 158 Βουλευτές της ΝΔ ψήφισαν την αύξηση μαθητών/μαθητριών και νηπίων ανά τμήμα σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία!

Αξιότιμε, κύριε πρωθυπουργέ, αναβάθμιση σχολείου με χιλιάδες αναπληρωτές;
Αναπληρωτές, που η πολιτεία τους προσλαμβάνει "στο παρά πέντε", "στο ακριβώς" και ενίοτε "στο και πέντε" με μισθό οκτακοσίων ευρώ και αλαφιασμένοι με μία βαλίτσα στο χέρι τρέχουν άρον-άρον να βρουν ένα δωμάτιο στο ήμισυ του μισθού τους, ενώ συνεχίζουν να τους συνδράμουν οικονομικά οι γονείς τους! Αυτό δεν είναι αναβάθμιση!!
Η αύξηση μαθητών/μαθητριών ανά τμήμα, την οποία αμφισβητούν ακόμη και τα μέλη του κόμματος λόγω μη επαρκών επιχειρημάτων...δεν είναι αναβάθμιση και ούτε συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, το οποίο ψήφισαν οι πολίτες της χώρας. Εδώ, κυρίες και κύριοι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος τίθεται και ένα θέμα ηθικής, το οποίο για μένα είναι αξεπέραστο...
Με εξαιρετική τιμή
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος

Νόμος του κράτους το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την «Αναβάθμιση του Σχολείου», μετά την υπερψήφισή του «κατά πλειοψηφία» από την ολομέλεια της Βουλής.
Με αυξημένη πλειοψηφία έγιναν δεκτά το άρθρο 5 του νομοσχεδίου, για την αναγραφή της διαγωγής, και το άρθρο 9, για την Τράπεζα Θεμάτων στις εξετάσεις του Λυκείου. 
Το νομοσχέδιο επί της αρχής το ψήφισαν: οι 158 βουλευτές της ΝΔ και το καταψήφισαν 124 βουλευτές όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Απουσίασαν από την ψηφοφορία, αλλά έστειλαν επιστολή με την οποία γνώρισαν την πρόθεση ψήφου τους, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ:
Τσίπρας, Σκουρλέτης, Φάμελλος, Αμανατίδης, Νοτοπούλου, Μουζάλας, Τριανταφυλλίδης, Γιαννούλης και Αυγέρη.
Οι Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής:
Αρβανιτίδης, Πάνας και Λιακούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: