ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Πρωτόκολλα εκπαιδευτικής αξιολόγησης στα ΚΕΣΥ για τους μαθητές/μαθήτριες όλων των βαθμίδων


esos.gr
Τη δημιουργία πρότυπων πρωτοκόλλων εκπαιδευτικής αξιολόγησης των μαθητών όλων των βαθμίδων, με καθολική εφαρμογή σε όλα τα ΚΕΣΥ σε όλη τη χώρα, προανήγγειλε σήμερα στη Βουλή η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης.

Η υφυπουργός Παιδείας εξηγώντας τη σημαίνει αυτό, είπε τα εξής: 
Σημαίνει ότι θα υπάρχει ένας ενιαίος τρόπος αξιολόγησης των μαθητών και είναι σημαντικό.
Ήταν και διαχρονικό αίτημα των ΚΕΣΥ να υπάρχουν αυτά τα πρωτόκολλα και δεν τα δημιουργούν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι στο πεδίο. Τα δημιουργούν ειδικές ομάδες εργασίας, κάτω από ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα το οποίο έχει τον τίτλο «Προωθώντας την ενταξιακή εκπαίδευση: Αντιμετώπιση των προκλήσεων στη νομοθεσία, στην εκπαιδευτική πολιτική και στην πράξη».
Αυτό είναι για την ουσία του έργου του ΚΕΣΥ. Θεωρώ ότι είναι ένα καλό νέο, αυτή η ύπαρξη δηλαδή των ειδικών πρωτοκόλλων για την εκπαιδευτική αξιολόγηση.

Εξοπλισμός όλων των ΚΕΣΥ

Η κ. Ζαχαράκη ανακοίνωσε επίσης τον εξοπλισμό όλων των ΚΕΣΥ στη χώρα, με πεντακόσιους πενήντα τρεις νέους σταθερούς υπολογιστές, ενενήντα δύο πολυμηχανήματα πολλαπλών χρήσεων, εβδομήντα ένα φωτοαντιγραφικά, εβδομήντα έναν εξωτερικούς δίσκους και βέβαια θα υπάρχει ειδικός διαγωνισμός προμήθειας σύγχρονων αξιολογικών ψυχομετρικών εργαλείων, τα WISC.

Δεν υπάρχουν σχόλια: