ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Σύψας για εμβολιασμούς: Αν δεν εμβολιαζόμαστε βάζουμε σε μεγάλο κίνδυνο την οικονομία και την πατρίδα μας.



Για την πορεία της πανδημίας στη χώρα και το «όπλο» ενάντια στην μετάλλαξη «Δέλτα» που είναι ο μαζικός εμβολιασμός μίλησε την«Κοινωνία Ώρα MEGA» και τους Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο ο καθηγητής λοιμωξιολογίας κ. Νικόλας Σύψας.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Σύψας τόνισε: "Ήδη στην Ελλάδα έχουμε κρούσματα της μετάλλαξης Δέλτα. Σύντομα θα καλύψει όλη την Ελλάδα, επομένως δεδομένου ότι έχουμε ένα μεγάλο κομμάτι του λαού μας ανεμβολίαστο περιμένουμε να έρθει το επόμενο κύμα το οποίο πλησιάζει και το αναμένουμε γύρω στα μέσα Αυγούστου.

Μέχρι στιγμής προσβάλλει νέους ανθρώπους, ο μέσος όρος ηλικίας των νέων κρουσμάτων είναι τα 27 έτη. Όσο περιορίζεται εκεί έχουμε λίγες νοσηλείες και τα νοσοκομεία δεν πιέζονται. Το πρόβλημα είναι όταν ο ιός περάσει σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή με υποκείμενα νοσήματα που δεν έχουν εμβολιαστεί κι εκεί θα πιεστεί το ΕΣΥ.

Είναι ήπια η μετάλλαξη μεν, λιγότερες πιθανότητες έχεις αν είσαι νέος άνθρωπος να μπεις στη μονάδα, αλλά δεν είναι μηδενικές και δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε ούτε έναν νέο άνθρωπο. Αν χάσουμε ένα έφηβο θα είναι μια ανείπωτη τραγωδία".

Για τους εμβολιασμούς ειδικά τόνισε: "Αυτοί που είναι αρνητές και παρασύρονται από μυθεύματα και εκείνοι που το αναβάλουν. Η δεύτερη κατηγορία είναι αυτή που πρέπει να επικεντρώσουμε. Τον Μάη άρχισε να πέφτει η επιδημία χαλαρώσαμε. Αυτό μαζί με την αρνητική δημοσιότητα των παρενεργειών συντέλεσαν να έχουμε αναβλητικότητα και διστακτικότητα. Η νέα πραγματικότητα, η μετάλλαξη πρέπει να μας κάνει να το ξανασκεφτούμε.

Είναι φοβερά άδικο για έναν συμπολίτη μας να βρεθεί διασωληνωμένος ή στο νοσοκομείο ενώ μπορεί να κάνει το εμβόλιο. Να ξεπεράσουμε κάθε διστακτικότητα. Έχουν εμβολιαστεί 5 εκατ. Έλληνες. Ο καθένας από εμάς που θέλει να ζήσει τη ζωή του, πρέπει να πάει να εμβολιαστεί.

Αν δεν εμβολιαζόμαστε βάζουμε σε μεγάλο κίνδυνο την οικονομία και την πατρίδα μας.

Τα εμβόλια έχουν πάρει άδεια επείγουσας χρήσης γι’ αυτό χρειάζεται η συναίνεση του πολίτη. Όμως οι εταιρείες έχουν υποβάλλει αίτημα για πλήρη άδεια. Στην περίπτωση αυτή μπορεί νομικά να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται υποχρεωτικότητα αλλά πειθώ και συναίνεση.Τα εμβόλια που χρησιμοποιούμε δεν μπορούν να κάνουν καμία μακροχρόνια παρενέργεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: