ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

4o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Εμβολιάσου, ΤΩΡΑ!

Στη μάχη κατά του κορωνοϊού είμαστε όλοι μαζί. Ένας ακόμα, μπορεί να κάνει τη διαφορά.



Παρά την ταχύτατη διάδοση της μετάλλαξης Δ΄,  αρκετοί συμπολίτες μας φαίνεται να αδιαφορούν για τον εμβολιασμό τους. Κάποιοι από καχυποψία, ορισμένοι ίσως για πολιτικούς και θρησκευτικούς λόγους και άλλοι, επειδή έχουν κάτι διαφορετικό να κάνουν! 
Όλοι αυτοί προτιμούν, μάλλον, την νοσηλεία τους σε κάποιο νοσοκομείο, τα οποία σήμερα βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, παρά έναν εμβολιασμό στο εμβολιαστικό κέντρο της περιοχής τους!

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, οι μαθητές/μαθήτριες του Γ΄2 τμήματος συνοδευόμενοι/ες από τη δασκάλα τους, ανέλαβαν δράση! Με κρεμασμένα στο λαιμό τους χειροποίητα πλακάτ, πραγματοποίησαν πορεία ενημέρωσης, συνιστώντας στους πολίτες πως ο εμβολιασμός αποτελεί το πιο σημαντικό μέτρο Δημόσιας Υγείας για τον έλεγχο της πανδημίας COVID-19 και τον περιορισμό της διασποράς του ιού SARS-CoV-2.
Στόχος της πορείας των παιδιών μας ήταν να μεταφέρουν τα «βιώσιμα» μηνύματα των ειδικών επιστημόνων προς τους συμπολίτες μας, για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.



"Όπλο" στον αόρατο εχθρό είναι το εμβόλιο!






Δεν εφησυχάζουμε. Συνεχίζουμε να τηρούμε και να εφαρμόζουμε τα μέτρα ατομικής και συλλογικής προστασίας, που μας προτείνουν οι ειδικοί επιστήμονες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: