ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Εξώδικη διαμαρτυρία – καταγγελία του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. προς την Υπουργό Παιδείας και τον Γενικό Γραμματέα του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Η Ομοσπονδία μας με ορθές, συνετές και νόμιμες ενέργειες, επιλέγει σε πρώτη φάση τη συμβιβαστική επίλυση, αποφεύγοντας την άμεση προσφυγή στη δικαιοσύνη.
Όλοι εμείς που είμαστε μέλη της, στηρίζουμε τις ενέργειες και αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου για το συγκεκριμένο θέμα.
Κύριε, πρωθυπουργέ,
οι συνεχείς, αυξανόμενες και πρωτοφανείς απειλές του Γενικού Γραμματέα κατά των εκπαιδευτικών της χώρας, δεν σας προβληματίζουν;
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος


Αρ. Πρωτ. 1977         Αθήνα 4/11/2021

Προς

1. τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.
2. τα πολιτικά κόμματα


Θέμα: Εξώδικη διαμαρτυρία – καταγγελία του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. προς την Υπουργό Παιδείας και τον Γενικό Γραμματέα του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στο πλαίσιο του αγώνα ενάντια στην αυταρχική και αντιδημοκρατική επιχείρηση επιβολής από την πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ. της αντιεκπαιδευτικής αξιολόγησης των νόμων 4692/20, 4823/21 και της Υ.Α.108906/ΓΔ4/10-9-2021 καθώς και στην κατεύθυνση υπεράσπισης του Δημόσιου Σχολείου και των λειτουργών του, εκπαιδευτικών, απέστειλε σήμερα 4 Νοεμβρίου 2021 εξώδικη διαμαρτυρία – καταγγελία προς την Υπουργό Παιδείας και τον Γενικό Γραμματέα του Υ.ΠΑΙ.Θ. την οποία και σας κοινοποιούμε.
Για το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: