ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Καπάκι το καπάκι... γεμίζει το σακουλάκι! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!




Εδώ, πάντα Άργος Ορεστικόν
 Επαναχρησιμοποιώ-Ανακυκλώνω-Νοιάζομαι τον Συνάνθρωπο-Σώζω τον πλανήτη
 


Τα παιδιά μας, οι μαθητές/μαθήτριες του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού, για όγδοη συνεχή χρονιά, με τη βοήθεια των γονιών τους, έχουν δραστηριοποιηθεί με συγκινητικό και εντυπωσιακό τρόπο στη συλλογή καπακιών, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και με την πράξη τους αυτή γίνονται αρωγοί και "συνεργάτες" τοπικών συλλόγων ενισχύοντας τους.
Έτσι, τα σχολειά μας διατηρούν και αναπτύσσουν το ανθρώπινο πρόσωπό τους σε μια κοινωνία που δεν περισσεύει κανείς, μία κοινωνία με ανθρωπιά, ευαισθησία, αλληλεγγύη και κοινωνική συνοχή.


Και τη φετινή "σοδειά" μας την παραδώσαμε στον Ναυτικό Όμιλο  Μαυροχωρίου, "ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ", στον οποίο αθλούνται και διαπρέπουν μαθητές/μαθήτριές μας, όπως και άλλα παιδιά, τα οποία κι αυτά είναι παιδιά μας.


Στα 8 χρόνια η ποσότητα που συγκεντρώθηκε υπολογίζεται σε 2 τόνους και σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχουν ενεργά και με ζήλο αρκετοί ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας, φίλοι και γείτονες του σχολείου μας.


Η δράση μας φυσικά συνεχίζεται και φέτος με την ίδια αφοσίωση από όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συνδράμουν το έργο των παιδιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: