ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Άγιος Βασίλης ήρθε από το Δημαρχείο μας...

Και του χρόνου με υγεία...χωρίς μάσκες και περιορισμούς!




Εδώ, πάντα, Άργος Ορεστικό...
Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε στο σχολείο μας από το Δημαρχείο! 
Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, συνοδευόμενος από τις αντιδημάρχους Αφροδίτη Μπελονάκη και Μαρία Ζουρμπίδου, επισκέφθηκαν την Παρασκευή 10 του Δεκέμβρη, το 4ο Δημοτικό Σχολείο, προκειμένου να προσφέρουν δώρα σε όλα τα παιδιά μας, σκορπώντας έτσι, αγάπη, χαμόγελα και ευτυχία!
Ο Δήμαρχος στο σύντομο χαιρετισμό του, εξέφρασε τις ευχές του σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, υπενθυμίζοντας τις υποχρεώσεις μας απέναντι στην αντιμετώπιση του αόρατου και φονικού ιού, που συνεχίζει να κυκλοφορεί ανάμεσά μας.
Οι μαθητές/μαθήτριες της Στ΄τάξης υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο τραγουδώντας ένα παραδοσιακό και διασκευασμένο για την περίσταση τραγούδι. 







Στη συνέχεια ο Δήμαρχος μετρώντας αντίστροφα μαζί με όλα τα παιδιά, φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Σχολείου μας, τα στολίδια του οποίου κατασκεύασαν οι μαθητές/μαθήτριες της Ε΄τάξης.


Ο Αη Βασίλης του σχολείου μας, ως καλός οικοδεσπότηςκέρασε τους επισκέπτες μας μελομακάρονα και παραδοσιακούς σαλιάρους.




Κατά γενική ομολογία η υπέροχη και τρυφερή αυτή πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενθουσίασε τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Ορεστικού.

Το σχολείο μας φόρεσε τα γιορτινά του διά χειρός εκπαιδευτικών και μαθητών/μαθητριών...
Οι μαθητές/μαθήτριες της Ε΄τάξης κατασκεύασαν τα στολίδια του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου μας


Οι εικονιζόμενες Δέσποινα και Χαρούλα, Δασκάλα και Σχολική Νοσηλεύτρια αντίστοιχα, ανέλαβαν τη διακόσμηση θυρών και παραθύρων...παίρνοντας "ΑΡΙΣΤΑ" στα εικαστικά!

Σας βλέπω και αναφωνώ: "Να 'ταν τα νιάτα δυο φορές..."





Εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων, των μαθητών/μαθητριών μας και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, ευχόμαστε στον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και το υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου μας
 Γαλήνιες γιορτές, με υγεία, αγάπη, χαρά και δημιουργία!




Δεν υπάρχουν σχόλια: