ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Ξεκινά σιγά-σιγά, η διαδικασία επιλογής νέων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων...


Οι Διευθυντές Εκπαίδευσης εντός δύο (2) μηνών θα πρέπει να εκδώσουν τις σχετικές προκηρύξεις και οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής υποβάλλονται, εντός είκοσι (20) ημερών από την έκδοση της προκήρυξης...




Ξεκινά η διαδικασία επιλογής νέων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, Εργαστηριακών Κέντρων, Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων

Με αποφάσεις της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως ρυθμίζονται θέματα σχετικά με τη διαδικασία επιλογής και τοποθέτησης των Διευθυντών για τις Σχολικές Μονάδες, Εργαστηριακά Κέντρα, Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία.

Στις εν λόγω αποφάσεις, καθορίζεται η διαδικασία προκήρυξης των θέσεων, υποβολής των αιτήσεων, συνέντευξης των υποψηφίων, κατάρτισης των πινάκων δεκτών και μη υποψηφιοτήτων, αξιολογικών και τελικών πινάκων, δήλωσης προτίμησης και της τοποθέτησης των επιτυχόντων, καθώς και της θητείας αυτών.

Η ΥΑ για τις Σχολικές Μονάδες, Εργαστηριακά Κέντρα ΕΔΩ

Η ΥΑ για τα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: