ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΥΧΕΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΕΥΧΕΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Εύχομαι, από καρδιάς, στην καθεμιά και στον καθένα ξεχωριστά, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά. Να έχετε υγεία, δύναμη και κουράγιο για να ανταποκριθείτε στις δυσκολίες του λειτουργήματός μας, δυσκολίες που πολύ καλά γνωρίζω μιας και επί 25 έτη βρίσκομαι ανελλιπώς στη «μάχη της τάξης».
Ενημερωτικά, συναδέλφισσες και συνάδελφοι σας αναφέρω, ότι για το σχολικό έτος 2009-2010, δεν θα υπάρξει κανένα οργανικό και λειτουργικό κενό στα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του νομού μας. Η συγκεκριμένη αναφορά μου γίνεται με σκοπό την έγκυρη ενημέρωσή σας, γιατί υπήρξε, δυστυχώς, προσπάθεια παραπληροφόρησης των συναδέλφων, από συγκεκριμένους κύκλους σχετικά με τον πραγματικό αριθμό των διορισμών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
Πιστεύω πως αν θέλουμε το συνδικαλιστικό κίνημα να αποκτήσει κύρος και αξιοπιστία, θα πρέπει πρωτίστως τα συνδικαλιστικά στελέχη και οι παρατάξεις να πάψουν να παραπληροφορούν και να αρχίσουν να αρθρώνουν έναν αξιόπιστο, διαχρονικό και ενωτικό λόγο.
Κανείς δεν αμφισβητεί ότι για να υπάρξει ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης απαιτείται ουσιαστική αύξηση των μονίμων διορισμών, με ταυτόχρονη μείωση του αριθμού των αναπληρωτών και την κατάργηση του θεσμού των ωρομισθίων.

Πάντα στη διάθεσή σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: