ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

768.009 οι υπάλληλοι που απογράφηκαν.

Επιτέλους μάθαμε και πόσοι είναι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι στη χώρα μας. Είναι πράγματι άξιον απορίας, γιατί μέχρι σήμερα το κράτος δεν γνώριζε πόσους εργαζομένους απασχολεί!!!
Χρόνια τώρα ανεξέλεγκτα και χωρίς στοιχεία τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ανέφεραν και μάλιστα απαξιωτικά, ότι είναι 1,5 με 2 εκατομμύρια οι Δημόσιοι Υπάλληλοι. Πάντως από τα νούμερα αποδεικνύεται, ότι τόσο σε αριθμό όσο και σε μισθούς, είμαστε κάτω απο το μέσο όρο της Ευρωπαικής Ένωσης. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα η κυβέρνηση να επανιδρύσει το κράτος, αναδιοργανώνοντας και ανασυγκροτώντας τη Δημόσια Διοίκηση, επιβάλλοντας την αξιοκρατία στις προσλήψεις και στην επιλογή στελεχών, ψηφίζοντας ένα νέο μισθολόγιο, χωρίς ανισότητες και διακρίσεις, κυρίως σε βάρος των Δασκάλων και Νηπιαγωγών, οι οποίοι αμείβονται λιγότερα από τον κάθε Δημόσιο Υπάλληλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: