ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για συνταξιοδότηση

  ΄Eληξε χθες η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συνταξιοδότηση των εκπαιδευτικών, με το υπουργείο Παιδείας να αναμένει τον συνολικό αριθμό -ο οποίος θα είναι σίγουρα αυξημένος-, καθώς από αυτόν θα εξαρτηθούν πολλά ως προς τις ανάγκες που θα υπάρξουν για πρόσθετο εκπαιδευτικό προσωπικό τον Σεπτέμβρη. Η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου σε χθεσινές της δηλώσεις υπογράμμισε ότι «εργαζόμαστε συστηματικά από τον περασμένο Νοέμβρη ώστε η καινούργια σχολική χρονιά να ξεκινήσει ομαλά».
   Η ίδια προσέθεσε ότι «έχουν ληφθεί μέτρα, όπως η δραστική περικοπή των αποσπάσεων, ο εξορθολογισμός του εκπαιδευτικού δυναμικού, οι νέοι διορισμοί -παρά το δυσμενές οικονομικό κλίμα- και βεβαίως η αποτύπωση των πραγματικών κενών, γιατί φέτος θα γίνουν διορισμοί και προσλήψεις αναπληρωτών, σε πραγματικά κενά, αντίθετα από ό,τι πέρσι και τα άλλα χρόνια».
   Στο Νομό μας οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση ανέρχονται στον αριθμό 34!!! Πέρυσι την ίδια εποχή είχαν υποβάλει μόνο 9...

Δεν υπάρχουν σχόλια: