ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 2010-2011

 Σύμφωνα με το άρθρο 6 του Π.Δ. 50/1996, οι αιτήσεις μετάθεσης υποβάλλονται από τους εκπαιδευτικούς μέσα στο μήνα Νοέμβριο κάθε έτους. Έως σήμερα, δεν εκδόθηκε από το αρμόδιο τμήμα η εγκύκλιος των μεταθέσεων. Θεωρώ την καθυστέρηση "ύποπτη" και εύχομαι να κάνω λάθος εκτίμηση. Φαντάζει αδιανόητο  και τελείως εξωπραγματικό οι φετινές μεταθέσεις να γίνουν με διαφορετικό νομοθετικό πλαίσιο, γιατί ένας τέτοιος αιφνιδιασμός θα δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στον κλάδο μας ,αφού δεν υπήρξε έως σήμερα καμία ενημέρωση και ούτε προηγήθηκε κάποιος ουσιαστικός διάλογος μεταξύ Υπουργείου και ΔΟΕ.
Ο Αιρετός του ΚΥΣΠΕ Βασίλης Παληγιάννης παρακολουθεί το όλο θέμα και θα μας κρατά ενήμερους, γιατί ως γνωστόν, η μετάθεση αποτελεί τη σπουδαιότερη υπηρεσιακή μεταβολή των συναδέλφων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: