ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Νέα αναβολή της προσφυγής κατά του μνημονίου

Νέα αναβολή της προσφυγής κατά του μνημονίου 
Νέα αναβολή, για τις 23 Νοεμβρίου 2010, πήρε την Παρασκευή η συζήτηση ενώπιον της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας των προσφυγών κατά του Μνημονίου και των οικονομικών περικοπών των δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων. 
Η συζήτηση επρόκειτο να γίνει αρχικά στις3 Οκτωβρίου και αναβλήθηκε για την Παρασκευή. Στο ΣτΕ έχουν προσφύγει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, η ΑΔΕΔΥ, η ΕΣΗΕΑ, σωματεία συνταξιούχων, κ.ά. στρεφόμενοι κατά των περικοπών των μισθών, δώρων εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα και του επιδόματος αδείας, αλλά στρέφονται και ευθέως κατά του Μνημονίου. 
Η αναβολή της συζήτησης έγινε από τις εισηγήτριες, συμβούλους Επικρατείας, Μαίρη Σαρπ και Σπυριδούλα Χρυσικοπούλου, καθώς τα αρμόδια υπουργεία και ειδικά αυτό του υπουργείου Οικονομικών δεν απέστειλαν στο ΣτΕ τις θέσεις του ελληνικού Δημοσίου, καθώς και άλλα έγγραφα που απαιτούνται για να σχηματίσουν οι εισηγήτριες πλήρη νομική εικόνα των ζητημάτων που έχουν ανακύψει. 
Η προηγούμενη αναβολή είχε προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των συνδικαλιστών, ενώ ο Αλέκος Αλαβάνος αναφερόμενος στην τακτική της κυβέρνησης που δεν έστειλε τις θέσεις του Δημοσίου είχε κάνει λόγο «για μικροαπατεώνες που κρύβονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: