ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

    Διορισμοί 2012 - Εμπαιγμός της εκπαιδευτικής κοινότητας


15Α - 10557  ΑΘΗΝΑ     ΤΗΛ. 210 3312793-4  &  6974 750407
www.dakepe.gr  e-mail: info@dakepe.gr
 01 - 09 - 2012
Η πολιτική «Διαμαντοπούλου» καλά κρατεί…
Εμπαιγμός της εκπαιδευτικής κοινότητας
οι σαράντα (40)!!! διορισμοί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση
 
     Η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για την πρόσληψη σαράντα (40) εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση (5 Δασκάλων και 35 Νηπιαγωγών) τη στιγμή που οι αποχωρήσεις αγγίζουν τις 1.500 σηματοδοτεί την πρόθεση της τρικομματικής κυβέρνησης συνεργασίας να πορευτεί στη «γραμμή Διαμαντοπούλου» όσον αφορά στο θέμα του μόνιμου διορισμού εκπαιδευτικών.
     Η Παιδεία βρίσκεται για μια ακόμα φορά στο στόχαστρο των μνημονιακών πολιτικών. Η εφαρμογή τους στη Δημόσια Εκπαίδευση με την άκριτη υιοθέτηση της εξοικονόμησης πόρων έχει σοβαρό αντίκτυπο στην ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα παιδιά του ελληνικού λαού.
     Η ανακοίνωση των «μηδενικών» διορισμών αποτελεί, επί της ουσίας, εμπαιγμό της εκπαιδευτικής κοινότητας.
     Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.
   αντιστέκεται και καταγγέλλει τις πολιτικές επιλογές που οδηγούν στη συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους και δηλώνει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για την ανατροπή τους.
Για τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.
         Ο Πρόεδρος                  Ο Γενικός Γραμματέας

Χαράλαμπος Κόκκινος           Μάνος Ανδρουλάκης

6 σχόλια:

Papadamos Konstantinos είπε...

η ΔΑΚΕ ξεχνάει ότι κυβερνάει η ΝΔ...

Λεωνίδας Οικονομίδης είπε...

Φίλε, καλό και φρόνιμο είναι, να μην συγχέουμε τον κομματισμό με το συνδικαλισμό.

Papadamos Konstantinos είπε...

Έτσι θα έπρεπε να είναι... Αλλά δυστυχώς οι συνδικαλιστικές παρατάξεις στη χώρα μας -και το πιο πιθανόν παντού- υπηρετούν και εξυπηρετούν συνήθως κομματικές πολιτικές, πρακτικές και σκοπιμότητες. Η ΠΑΣΚ, όπως και να το κάνουμε, στηρίζει το πρόγραμμα και την πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Η ΔΑΚΕ με φανατισμό στηρίζει τις θέσεις και την πολιτική της ΝΔ. Και πάει λέγοντας... Τα υπόλοιπα είναι απλά για κατανάλωση, και οι φωνές διαμαρτυρίας -από Μπράτη, Παληγιάννη και λοιπούς- είναι απλά για την "τιμή των όπλων". Πίστεψέ με, δεν συγχέω τίποτα!

Λεωνίδας Οικονομίδης είπε...

Έχεις διαπιστώσει από τον τοπικό αιρετό της ΔΑΚΕ ότι έχει κομματικές προτιμήσεις σε αιτήματα συναδέλφων; Σε υπενθυμίζω την επωνυμία της συνδικαλιστικής παράταξης ΔΑΚΕ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ. Εξάλλου, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ονομάσατε και σεις την παράταξή σας σε τοπικό επίπεδο.
Με ανεξάρτητους αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Λεωνίδας Οικονομίδης

Papadamos Konstantinos είπε...

Υπάρχουν ΚΑΙ εξαιρέσεις, και ειλικρινά πίστεψέ με, είσαι μια από αυτές... Τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ προσωπικά και το δείχνω... Δυστυχώς, όμως, πάλι κατά την άποψή μου, οι εξαιρέσεις αυτές τονίζουν τον κανόνα... Πέρα από οτιδήποτε όμως αυτή τη στιγμή προέχει η ειλικρινής συνεργασία όλων μας και όχι οι ανόητες διαχωριστικές γραμμές που μας χωρίζουν... Βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι!

Λεωνίδας Οικονομίδης είπε...

Θα συμφωνήσω εν μέρει, όχι, όμως απόλυτα, γιατί το όλο θέμα χρειάζεται πολλή συζήτηση...