ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

 Τοποθετήσεις εκπ/κών Ειδικής Αγωγής 

Σε σημερινή του συνεδρίαση, το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ν. Καστοριάς, τοποθέτησε τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής, οι οποίοι θα πρέπει να αναλάβουν υπηρεσία στα σχολεία που τοποθετήθηκαν, αύριο Παρασκευή 28-9-2012.
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΠΕ60.50
ΤΣΑΝΟΥΣΑ ΕΥΠΡΑΞΙΑ      Ειδικό Νηπιαγωγείο
ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΕ71
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ         Τ.Ε. 9ου Δ.Σ. Καστοριάς
ΝΙΚΟΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ                Τ.Ε. 3ου Δ.Σ. Καστοριάς
ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ                  Τ.Ε. 2ου Δ.Σ. Καστοριάς
ΦΑΣΟΥΛΑ ΝΙΚΗ                     Τ.Ε. 3ου Δ.Σ. Άργους Ορεστικού
ΠΑΝΤΑΖΗ ΒΑΡΒΑΡΑ                Τ.Ε. Δ.Σ. Χιλιοδένδρου
ΤΖΙΟΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ                  Τ.Ε. 1ου Δ.Σ. Καστοριάς
ΜΠΑΧΤΣΙΑΒΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ      Ειδικό Σχολείο
Επίσης, τοποθετήθηκαν οι συνάδελφοι ειδικοτήτων που διατέθηκαν από τη Β/θμια Εκπαίδευση  και θα πρέπει να αναλάβουν υπηρεσία την Παρασκευή 28-9-2012.
ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ Π.Ε.32 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 Συνεχίζουν να παραμένουν ελλείψεις σε  συναδέλφους Ειδικής Αγωγής, Αγγλικής και Γερμανικής Γλώσσας, Μουσικής, Πληροφορικής και Εικαστικών. Για την Αγγλική γλώσσσα η Β/θμια είχε υποσχεθεί ότι θα διέθετε συναδέλφισσες για την κάλυψη 70 ωρών και τελικά διέθεσε μόνο μία συναδέλφισσα με 5 ώρες!!! Μάλλον η Διευθύντρια Β/θμιας "έπεσε έξω" στον προγραμματισμό της, με αποτέλεσμα σε πέντε σχολεία (πρωινή ζώνη) και σε όλα τα ολοήμερα (εκτός Νεστορίου), να υπάρχει έλλειψη συναδέλφων Αγγλικής Γλώσσας. Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι, ότι κάποιες συναδέλφισσες Αγγλικής Γλώσσας ζητούσαν απόσπαση για την Καστοριά, αλλά η Διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης δεν έδωσε λειτουργικά κενά και έτσι παραμένουν μακριά από τον τόπο διαμονής τους με ότι αυτό συνεπάγεται...
Βέβαια, ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης, ζήτησε την πρόσληψη αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου, αλλά εκτιμώ ότι τα "κενά"  δύσκολα θα καλυφθούν.
 Ζητούμε άμεσα, το Υπουργείο, ως αποκλειστικά υπεύθυνο, να μεριμνήσει για:
1.Την κάλυψη εδώ και τώρα των κενών σε ειδικότητες στα σχολεία.
2.Την άμεση στελέχωση με εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής των Τμημάτων Ένταξης και Παράλληλης Στήριξης Δημοτικών και Νηπιαγωγείων.

2 σχόλια:

Papadamos Konstantinos είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σαν ΠΥΣΠΕ δεν δίνετε κενά για δασκάλους των Αγγλικών! Τα εξαθέσια Δημοτικά Σχολεία δικαιούνται να έχουν οργανική θέση. Ας γίνουν τέλος πάντων κάποιες ενέργειες πάνω σ' αυτό το πρόβλημα και, αν το διαχειριστείτε σωστά, ίσως καταφέρετε κάτι... Διαφορετικά θα έχουμε τα ίδια προβλήματα κάθε χρόνο.

Λεωνίδας Οικονομίδης είπε...

Δεν είναι έτσι όπως τα γράφεις. Σύμφωνα με τις ώρες διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας δεν είναι δυνατόν κάθε εξαθέσιο να έχει οργανική θέση.Το ίδιο ισχύει και για τους συναδέλφους Φυσικής Αγωγής. Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι σε πολλά ΠΥΣΠΕ Α/θμιας και Β/θμιας υπάρχει πλεόνασμα στις συγκεκριμένες ειδικότητες, γι' αυτό και υπάρχει συνεργασία μεταξύ Α/θμιας και Β/θμιας, ως προς τη διάθεση εκπαιδευτικών ειδικοτήτων για συμπλήρωση ωραρίου. Τέλος, θέλω να σου πω, με όλο το σεβασμό, ότι όλα αυτά τα θέματα δεν λύνονται διαδικτυακά...
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ και ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟΣ, αιρετός σας.