ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Αισιόδοξος ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει, αλλά μόνο αν η Ευρώπη βοηθήσει, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στους New York Times.

"Ξέρετε κανέναν που θα μπορούσε να είναι ευτυχισμένος, με το να είναι πρωθυπουργός στην Ελλάδα;" διερωτήθηκε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: "Κάνω την πιο σκληρή δουλειά στον κόσμο. Είναι σκέτο βάσανο".
Ο πρωθυπουργός δήλωσε βέβαιος ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να βγει η Ελλάδα από το ευρώ, ωστόσο παραδέχθηκε ότι οι συνθήκες παραμονής είναι πολύ δύσκολες και έχουν πολιτικό και οικονομικό κόστος.
Αναφερόμενος στις αντιδράσεις που σαρώνουν τον ευρωπαϊκό νότο, ο κ. Σαμαράς το χαρακτήρισε ως αποτέλεσμα της κρίσης και της ύφεσης.
"Αυτό θα πρέπει να αφυπνίσει τους συμμάχους μας. Πρέπει να καταλάβουν ότι αν αυτό συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα και την Ισπανία, αύριο θα συμβεί και σε άλλες χώρες".
Ο κ. Σαμαράς, χαρακτήρισε την ανεργία νούμερο ένα πρόβλημα της Ελλάδας και πρόσθεσε ότι η περασμένη Πέμπτη ήταν μια "από τις καλύτερες μέρες από τη στιγμή που ανέλαβε", καθώς υπήρξε συμφωνία των αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση (ο Α. Σαμαράς τη χαρακτήρισε κυβέρνηση 4ετίας), όσον αφορά το νέο πακέτο μέτρων.
Απευθυνόμενος στους Έλληνες πολίτες τόνισε ότι θα πρέπει να διατηρήσουν την πίστη τους, τόνισε ότι υπάρχει ελπίδα και ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες.
Ο κ. Σαμαράς στέλνει μήνυμα και στους Ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας, τονίζοντας ότι χωρίς βοήθεια η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει.
"Αλλάζουμε, αλλά πρέπει να μας βοηθήσετε. Σε διαφορετική περίπτωση, θα έρθει το τέλος της Ελλάδας" δηλώνει χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς για το αν κατανοεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες, ο κ. Σαμαράς απάντησε ότι "όλοι στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν δυσκολίες" και πρόσθεσε ότι, αν και ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα "κατανοεί κάθε δευτερόλεπτο τον πόνο των Ελλήνων πολιτών".
Αναφερόμενος τέλος στο μεταναστευτικό και τη δράση της Χρυσής Αυγής, ο πρωθυπουργός δήλωσε στους New York Times, ότι η Ελλάδα δέχεται μεγάλο αριθμό παράνομων μεταναστών, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην ελληνική κοινωνία, με αποτέλεσμα πολίτες που δεν είναι ιδεολογικά σύμφωνοι με την Χρυσή Αυγή, να την ψηφίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: