ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

"ΜΗΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ", ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΠΕΝΤΕ ΑΙΩΝΩΝ

Ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού, επανέρχεται και οριστικοποιεί με νεότερη απόφασή του,  τα σχολεία του Δήμου για αύριο 2 Οκτώβρη, να είναι κλειστά, λόγω λειτουργίας της ετήσιας  εμποροπανήγυρης.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ
Σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν. 3463/2006 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 94 κεφάλαιο ΣΤ΄ «Μεταβιβαζόμενες αρμοδιότητες στους Δήμους» του Ν. 3852/2010 ο Δήμαρχος Ορεστίδος αποφάσισε τα σχολεία του Δήμου να παραμείνουν κλειστά για αύριο Τρίτη 2 Οκτωβρίου λόγω εμποροπανήγυρης.
Παρακαλούμε το παρόν να διαβαστεί σε όλους τους μαθητές.
Ο Δήμαρχος Ορεστίδος


Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου

 Οι Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, έχουν άλλη άποψη για το θέμα και με δελτίο τύπου ενημερώνουν, ότι "κακώς" ο Δήμαρχος κλείνει τα σχολεία του Δήμου του.
 

01/10/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε εφαρμογή των:
Π.Δ. 104/1979 : “Περί σχολικού  και διδακτικού έτους… των σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης.”
Π.Δ.200/1998 και 201/1998 :”Οργάνωση και λειτουργία των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων.”
Ν.3852/2010 : “Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης … Πρόγραμμα Καλλικράτης”,
καλούμαστε να λειτουργήσουμε σύμφωνα με το οριζόμενο από αυτά νομοθετικό πλαίσιο σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των σχολικών  μονάδων της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Π.Ε. Καστοριάς και ως εκ τούτου ενημερώνουμε τις εκπαιδευτικές κοινότητες της περιοχής αρμοδιότητάς μας, και ειδικότερα τις σχολικές μονάδες του Δήμου Ορεστίδος, ότι την Τρίτη, 2/10/2012 θα λειτουργήσουν σύμφωνα με το ισχύον ωρολόγιο πρόγραμμά τους.
Ωστόσο, οι σχολικές μονάδες, ως αναπόσπαστο μέρος της τοπικής κοινωνίας και στα πλαίσια του νομοθετικού πλαισίου περί αργιών και λειτουργίας τους, μπορούν να αναπτύξουν και να εντάξουν στο ωρολόγιο πρόγραμμά τους σχετικές δράσεις με πρωτοβουλία και ευθύνη των Διευθυντών, των Συλλόγων Διδασκόντων, των Μαθητικών Κοινοτήτων και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.
Παρακαλούμε πολύ να λάβουν γνώση του παρόντος εγγράφου οι μαθητές και οι γονείς –κηδεμόνες αυτών, δια των κ.κ Δ/ντριών -Δ/ντών.
Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ Δ. Δ. Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


ΣΤΕΛΛΑ Κ. ΤΕΓΟΥ-ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ Δ.Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


ΓΕΩΡΓΙΟΣ A. ΜΑΣΛΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: