ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

 Αίτημα για συνάντηση


Προς
Τον Υφυπουργό Παιδείας
κ. Θεόδωρο Παπαθεοδώρου
Κοιν.
1. Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.
2. Μ.Μ.Ε.
Θέμα: Αίτημα για συνάντηση
Κύριε Υφυπουργέ,
Το Ολοήμερο Νηπιαγωγείο αποτελεί ένα θεσμό που αγκαλιάστηκε με θέρμη από την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και την ελληνική κοινωνία καθώς ανταποκρίνεται τόσο στις εκπαιδευτικές όσο και στις κοινωνικές ανάγκες, εξασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά προσχολικής αγωγής.
Η εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας (Φ.32/339/124196/Γ1-11.10.2012) που δίνει τη δυνατότητα για αποχώρηση των νηπίων των Ολοήμερων Νηπιαγωγείων όποτε το επιθυμεί ο κάθε γονέας, καταργεί τον εκπαιδευτικό του προορισμό και το μετατρέπει σε παιδοφυλακτήριο.
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ζητά άμεσα συνάντηση μαζί σας, για το συγκεκριμένο ζήτημα, προκειμένου να σας εκθέσει τους λόγους που η απόσυρση της εγκυκλίου αποτελεί επιβεβλημένη ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: