ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Η εξέλιξη των προσλήψεων αναπληρωτών.-Ενημέρωση από Βασίλη Παληγιάννη



Οι προσλήψεις αναπληρωτών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη.
Δείτε εδώ πόσοι προσλήφθηκαν έως σήμερα
Μετά τις παραπάνω προσλήψεις τα λειτουργικά κενά που υπάρχουν σήμερα και τα οποία το αρμόδιο τμήμα έδωσε στο ΚΥΣΠΕ είναι: ΠΕ70 301, ΠΕ60 211, ΠΕ06 369 πλήρους ωραρίου και 290 μειωμένου ωραρίου, ΠΕ11 184 πλήρους ωραρίου και 190 μειωμένου ωραρίου, ΠΕ16 234 πλήρους ωραρίου και 323 μειωμένου ωραρίου.
Δυστυχώς οι εναπομείνασες πιστώσεις από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση δεν ξεπερνούν τις 250. Επομένως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα κάλυψης όλων των λειτουργικών κενών, εάν δεν υπάρξει μέριμνα για χορήγηση επιπλέον πιστώσεων.
Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν μέσω ΕΣΠΑ προσλήψεις ειδικοτήτων και 400 – 500 δασκάλων για τις Τάξεις Υποδοχής. Ταυτόχρονα καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να δοθούν άλλες 600 πιστώσεις για παράλληλη στήριξη μέσω ΕΣΠΑ. Δυστυχώς, Οκτώβριο μήνα, υπάρχουν κενά και η λειτουργία πολλών σχολείων γίνεται με σοβαρά προβλήματα.
Οφείλει άμεσα η πολιτική ηγεσία να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολείων της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: