ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Συντονιστικό Νηπιαγωγών-Συνάντηση στα Γραφεία της ΔΟΕ

Συνάδελφοι/συναδέλφισσες
                Με αφορμή εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας που διακινήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στα Νηπιαγωγεία  και που θέτει  πολλά ερωτήματα για τους απώτερους σκοπούς της:
  • Διαπιστώνουμε ότι ελάχιστα αιτήματα γονέων για πρόωρη αποχώρηση νηπίων, τα οποία θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν –όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, στο επίπεδο των σχολικών μονάδων και Δ/νσεων Εκπ/σης, χρησιμοποιήθηκαν ως όχημα αποδόμησης του Ολοήμερου Νηπιαγωγείου
  • Η πιθανή εκ νέου  αύξηση του ωραρίου μας και  η  μη νομοθέτησή του επί  σειρά  ετών, από τις έως τώρα Κυβερνήσεις (με δεδομένο ότι εργαζόμαστε με όριο τα 25 παιδιά , χωρίς διάλειμμα, χωρίς τραπεζοκόμο, χωρίς αναπλήρωση στην περίπτωση άδειας) εγείρει υποψίες διάλυσης  των εργασιακών μας σχέσεων και χρησιμοποιησής μας ως αρχικής εφαρμογής για μελλοντική αύξηση του ωραρίου όλων των εκπαιδευτικών, κλείσιμο σχολείων, κατάργησεις οργανικών θέσεων και απολύσεων.
 Σας  καλούμε σε συνάντηση τη Δευτέρα 22/10/2012 στα γραφεία της ΔΟΕ (Ξενοφώντος 15Α, Σύνταγμα)  και ώρα 7 το απόγευμα, για να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: