ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ δια της ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ δια της ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 
Συνάδελφισσα, Συνάδελφε,
Σε μια εποχή που τα έχουμε… δει όλα, τη δημοκρατία να καταρρέει, το λαό να εξαθλιώνεται, τους πολιτικούς να «κοσμούν» την πολιτική σκηνή της χώρας, τους θεσμούς και την ηθική να στροβιλίζονται σ’ ένα φαύλο πολιτικό περιβάλλον και να κονιορτοποιούνται, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ δια της συμμετοχής μου, είμαι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, στις οποίες καλείσαι να επιλέξεις τους αιρετούς εκπροσώπους σου στα υπηρεσιακά συμβούλια.
Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου, ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ, σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών, γιατί πιστεύω ότι σε τίμησα ως εκπαιδευτικό, υπηρετώντας σε, επί 4 έτη με όλο μου το «είναι», με πάθος, σθένος, δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, κατανόηση και σεβασμό.
Φίλη συνάδελφισσα, φίλε συνάδελφε,
Δεν πάσχω από τον ίλιγγο της εξουσίας, είμαι υπεράνω κυκλωμάτων, υπονοιών και παρασκηνιακών διαδικασιών, μακριά από εξαρτήσεις και, κυρίως, δεσμεύσεις σε πρόσωπα και θεσμούς.
Τολμώ και ζητώ την ψήφο σου ως Λεωνίδας, για άλλη μια φορά, σε μια δύσκολη συγκυρία, γιατί μπορώ και σε κοιτώ στα μάτια με βλέμμα καθαρό, χωρίς φόβο, τύψεις και ενοχές. Σου ζητώ ακόμη να μην υποκύψεις σε, εκ του πονηρού ορμώμενα, ψευτοδιλήμματα περί πάσης φύσεως εξαρτήσεων, να «κοιτάξεις πίσω», να εκτιμήσεις στάσεις και συμπεριφορές και να αποφασίσεις συνειδητά να με στηρίξεις, ως τον καταλληλότερο, με την ψήφο σου, ώστε να συνεχίσω να σε υπηρετώ και την επόμενη, κρίσιμη για όλους μας, διετία.
Σου ζητώ μετά λόγου γνώσης να στηρίξεις το δικό σου ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ και ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟ αιρετό. Τον αιρετό της ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ, της ΕΓΓΥΗΣΗΣ, της ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ, της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και, κυρίως στις μέρες μας, της ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.
Συνάδελφισσα, Συνάδελφε,
Αξιώνω την ψήφο σου για να συνεχίσω να σε υπηρετώ, να παραμείνω η σθεναρή φωνή σου.
Με ΓΝΩΣΗ και ΠΑΘΟΣ, ΞΕΡΩΘΕΛΩΜΠΟΡΩ!!!

Ο δικός σου αιρετός, ο δικός σου άνθρωπος
Λεωνίδας Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: