ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Αντώνης Σαμαράς: «Περνάμε τον τελευταίο κάβο»

Συνέντευξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην «Κ»
Επικίνδυνη η τμηματική καταβολή της δόσης
Καμιά έκπτωση στις μεταρρυθμίσεις


Την πεποίθησή του ότι η χώρα διέρχεται τον τελευταίο κάβο εκφράζει σήμερα, με συνέντευξή του στην «Κ», ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. «Αλλάξαμε την εικόνα της Ελλάδας και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι» σημειώνει, χαρακτηρίζοντας ως επιστέγασμα αυτής της μεγάλης προσπάθειας την επίσκεψη Μέρκελ στη χώρα μας. Ο πρωθυπουργός, με τη συνέντευξή του, στέλνει σαφές μήνυμα πως σε ό,τι αφορά τις διαρθρωτικές αλλαγές δεν πρόκειται να κάνει καμία έκπτωση, της διαθεσιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων συμπεριλαμβανομένης, ενώ στο μέτωπο της αγοράς και της καθημερινότητας εμφανίζεται κατηγορηματικός: «Οποιος δημιουργεί καρτέλ καλά θα κάνει να ξέρει ότι οι πρακτικές αυτές τελείωσαν». Σε ό,τι αφορά το μείζον θέμα της επόμενης δόσης, θεωρεί ότι «είναι ρεαλιστικό να την πάρουμε». Σπεύδει όμως να προειδοποιήσει ότι «τμηματική καταβολή της θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη», ενώ «αν δεν την πάρουμε, οι συνέπειες θα είναι δραματικές». Οπως κάνει γνωστό, έως τις 18 Οκτωβρίου θα πρέπει να ολοκληρωθεί η συμφωνία για τα δημοσιονομικά και να έχει ξεπεραστεί η διαφορά Ε.Ε. - ΔΝΤ για τη βιωσιμότητα του χρέους. «Υστερα από αυτό είναι θέμα ημερών για να ψηφισθεί η νέα συμφωνία από τη Βουλή», τονίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: