ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Τσίπρας: Στη σύνοδο κορυφής αναδείχθηκε πως η μόνη στρατηγική είναι αυτή της Μέρκελ

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε από το βήμα της βουλής ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στον Αντώνη Σαμαρά όσον αφορά τη στάση που κράτησε ο Έλληνας πρωθυπουργός στη Σύνοδο Κορυφής.
«Πήγε χθες ο Πρωθυπουργός στη Σύνοδο Κορυφής και αντί να εξηγήσει σε όλους τους τόνους στους ευρωπαίους εταίρους πως η Ελλάδα είναι μια χώρα που βρίσκεται ήδη σε ανθρωπιστική κρίση και ότι δεν μπορούν να ζητούν κι άλλες, νέες περικοπές γιατί θα πεθαίνει ο κόσμος στον δρόμο, βγήκε και είπε στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα πως πρέπει να πάρουμε το βραβείο Γκίνες, διότι αυτό που κάναμε είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα – επίτευγμα να μην μπορούν οι καρκινοπαθείς να αγοράσουν τα φάρμακά τους – επίτευγμα που έχουμε φθάσει στους 1,5 εκα. ανέργους και που ο λαός έχει φθάσει σε μία πρωτοφανή φτώχεια και ανέχεια», παρατήρησε χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Σ” αυτή την πολύ κρίσιμη στιγμή, η χώρα εκπροσωπείται διεθνώς από μια τρικομματική κοινοπραξία «μερκελιστών». Στη Σύνοδο Κορυφής αναδείχθηκε πως η μόνη στρατηγική που υπάρχει, είναι αυτή της κ. Μέρκελ. Υπάρχουν σημαντικές αντιθέσεις, μια κίνηση συγκρότησης συμμαχίας απ” τις χώρες του Νότου, την οποία έσπασε ο κ. Σαμαράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: