ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

 Η κυβερνητική τρόικα διαφωνεί για τα σκληρά μέτρα, συμφωνώντας... Η κοροϊδία δεν έχει όρια!

Για την Πέμπτη το απόγευμα ορίστηκε η νέα σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων, οι οποίοι καλούνται να λύσουν το γόρδιο δεσμό με τα σκληρά μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ, μετά τις ασφυκτικές πιέσεις της τρόικας που ζητεί επιπλέον μειώσεις σε συντάξεις και μισθούς.

Λόγω της αναχώρησης του πρωθυπουργού για τη Ρώμη, το βράδυ της Πέμπτης, καθώς την επομένη είναι προγραμματισμένη η συνάντησή του με τον Ιταλό Πρωθυπουργό Μάριο Μόντι, η σύσκεψη θα συνεχιστεί την προσεχή Κυριακή, οπότε και ουσιαστικά θα «κλειδώσει» οριστικά το σκληρό πακέτο των μέτρων.

Για την προετοιμασία της σύσκεψης με τους πολιτικούς αρχηγούς, ο κ. Σαμαράς είχε το μεσημέρι της Τρίτης, συνεργασία, διάρκειας περίπου τρισήμιση ωρών, με το οικονομικό επιτελείο, τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, τον αναπληρωτή Χρ.Σταϊκούρα και τον υφυπουργό Γ.Μαυραγάνη.

Ο πρωθυπουργός, που ετοιμάζει και διάγγελμα στον ελληνικό λαό -θα γίνει πιθανότατα τη Δευτέρα- θέλει έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας να συζητηθεί και στη Βουλή το νομοσχέδιο πιθανότατα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και στόχος είναι να ψηφισθεί το αργότερο στις 27-28 Σεπτεμβρίου.
Το ΠΑΣΟΚ έχει ζητήσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πριν κλειδώσει το πακέτο, με τον πρόεδρο του Κινήματος Ευάγγελο Βενιζέλο να δηλώνει, σε ομιλία του σε στελέχη του κόμματος, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα δεχτεί τετελεσμένα.

Να γίνουν δύο συσκέψεις ήταν το ζητούμενο και για τη Δημοκρατική Αριστερά και ο Φώτης Κουβέλης διεμήνυσε με κάθε τρόπο στο Μέγαρο Μαξίμου ότι οι αρχηγοί δεν μπορούν να συσκεφθούν απευθείας την Κυριακή προκειμένου να εγκρίνουν ένα πακέτο που θα έχει ήδη συμφωνηθεί με την τρόικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: