ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

 Όχι στην εξεταστική για το μνημόνιο... Η ΝΔ το είχε στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, αλλά, τώρα, κάνει πίσω ολοταχώς.

Προβληματίζει τη ΝΔ η πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο που θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ την Τρίτη, αναζητώντας ευθύνες πρωτίστως του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αλλά και του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις στη Συγγρού, καθώς αποτελούσε προεκλογική δέσμευση της ΝΔ ότι πρέπει να δώσει εξηγήσεις ο Γιώργος Παπανδρέου και το οικονομικό επιτελείο.
Η άποψη που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη ΝΔ είναι πάντως πως θα πρέπει να υπάρξει πληρέστερη πρόταση για εξεταστική και να γίνει σε μία καταλληλότερη χρονική συγκυρία, καθώς τώρα μπορεί να αποτελέσει πλήγμα στην αξιοπιστία της χώρας τη στιγμή που γίνεται μεγάλη εθνική προσπάθεια.
"Δεν είναι κατάλληλη περίοδος" λένε στη Συγγρού, τονίζοντας πως η προεκλογική δέσμευση της ΝΔ δεν θα υλοποιηθεί στην παρούσα φάση.

2 σχόλια:

Papadamos Konstantinos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Papadamos Konstantinos είπε...

Εγώ απλά ρωτάω... Έχει υλοποιηθεί ή πιστεύεις ότι θα υλοποιηθεί ποτέ κάποια προεκλογική "δέσμευση" της ΝΔ;
Ας μη γελιόμαστε... Μας κορόιδεψαν όλοι όπως πάντα... Και ο τυφλός φανατισμός και η κομματική προσήλωση δεν μας αφήνουν δυστυχώς να ξεφύγουμε!Τα χειρότερα είναι πολύ κοντά.