ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης και μετά από γνώμη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, τοποθετήθηκαν σε κενές θέσεις Υποδιευθυντών οι συνάδελφοι:
1.-Γιαννάδου                Αλίκη        1ο Μανιάκων
2.-Καρυδάς                 Νικόλαος   5ο Καστοριάς
3.-Χατζηπαναγιώτου   Βασίλειος  4ο Καστοριάς
4.-Φιλίππου                 Ολυμπία    9ο Καστοριάς
5.-Μαρκόπουλος        Γρηγόριος  Μεσοποταμιάς
Η επιλογή και τοποθέτηση των παραπάνω συναδέλφων έγινε με τις διατάξεις του άρθρ. 11 περ. Ε΄παρ. 2 του Ν. 1566/85. Συγκεκριμένα ως αναπληρωτής υποδιευθυντής ορίζεται από τους υπηρετούντες  στο σχολείο, ο ανώτερος σε βαθμό. Αν υπάρχουν ομοιόβαθμοι καθήκοντα υποδιευθυντή ασκεί εκείνος που ορίζεται με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης ύστερα από γνώμη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου. Για το σχηματισμό της γνώμης λαμβάνονται υπόψη τα κριτήρια του γνωστού πλέον άρθρου 15 του Ν.3848/2010. Όλα έγιναν νόμιμα αφού το Υπηρεσιακό Συμβούλιο τήρησε κατά γράμμα τα κριτήρια του νόμου, κάτι που δεν έγινε στην επιλογή του προϊσταμένου εκπαιδευτικών θεμάτων, έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε..., ανώνυμοι και επώνυμοι συνάδελφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: