ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Πως θα γίνει η κατάταξη στο νέο μισθολόγιο-βαθμολόγιο

Πολλοί συνάδελφοι-ισσες, μου ζήτησαν να αναφέρω και άλλα παραδείγματα κατάταξης στο νέο μισθολόγιο-βαθμολόγιο, μιας και η απάτη που συντελείται με τον πλεονάζων χρόνο υπηρεσίας που δεν προσμετράται δεν έχει προηγούμενο.
Έστω συνάδελφος Φυσικής Αγωγής, ο οποίος έχει συμπληρώσει 14 έτη και 7 μήνες υπηρεσίας και προϋπηρεσίας. Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 28, θα ενταχθεί στο βαθμό Δ. Για την ένταξη στο βαθμό αυτό απαιτείται να έχει 9 έτη και 1 ημέρα ως ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο. Ο εν λόγω συνάδελφος, δεδομένου ότι έχει 5 έτη και 7 μήνες επιπλέον χρόνο υπηρεσίας από τον ελάχιστο που απαιτείται, θα καταταγεί στο Μ.Κ.2 του Δ βαθμού. Ο πλεονάζων χρόνος που απομένει 1 έτος και 7 μήνες (19 μήνες συνολικά) δεν θα ληφθεί υπόψη για τη μισθολογική εξέλιξη στο επόμενο Μ.Κ.. Αυτό σημαίνει ότι για να καταταγεί στο επόμενο Μ.Κ.(ΜΚ3) δεν θα απαιτηθούν 5 ακόμη μήνες προκειμένου να συμπληρώσει τα 2 έτη που απαιτούνται, αλλά θα πρέπει να διανυθούν επιπλέον 24 μήνες και συνεπώς το Μ.Κ.3 θα του αποδοθεί την 1-11-2013!
Συναδέλφισσα η οποία έχει συμπληρώσει 29 έτη και 9 μήνες υπηρεσίας και προϋπηρεσίας. Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 28, θα ενταχθεί στο βαθμό Β. Για την ένταξη στο βαθμό αυτό απαιτείται να έχει 21 έτη και 1 ημέρα ως ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο. Η εν λόγω συναδέλφισσα, δεδομένου ότι έχει 8 έτη και 9 μήνες επιπλέον χρόνο υπηρεσίας από τον ελάχιστο που απαιτείται, θα καταταγεί στο ΜΚ2 του Β βαθμού. Ο πλεονάζων χρόνος που απομένει 2 έτη και 9 μήνες (33 μήνες συνολικά) δεν θα ληφθεί υπόψη για τη μισθολογική εξέλιξη στο επόμενο ΜΚ. Αυτό σημαίνει ότι για να καταταγεί στο επόμενο ΜΚ (ΜΚ3) δεν θα απαιτηθούν 3 ακόμη μήνες προκειμένου να συμπληρώσει τα 3 έτη που απαιτούνται, αλλά θα πρέπει να διανυθούν επιπλέον 36 μήνες και συνεπώς το ΜΚ3 θα της αποδοθεί το 2014!!
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, εδώ και δύο χρόνια δεν φθάνει που μας μείωσαν τις αποδοχές μας, δεν φθάνει που πληρώνουμε κεφαλικούς φόρους και χαράτσια, δεν φθάνει που το πετρέλαιο το πληρώνουμε 1 ευρώ το λίτρο, τώρα, και με το νέο μισθολόγιο,  μας κλέβουν εν ψυχρώ και την προϋπηρεσία μας.
Νισάφι πια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: