ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Σε απόγνωση οι εκπαιδευτικοί

από zougla.gr
Δημοσιευμένο Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011
  Σε απόγνωση οι εκπαιδευτικοί
Ρεπορτάζ : Χριστίνα Νικόλα
Το καμπανάκι του κινδύνου χτυπάει η ΔΟΕ (Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας) στην υπουργό Παιδείας, κ. Άννα Διαμαντοπούλου, για τα συσσωρευμένα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζει η κοινότητα της παιδείας.
«Επανειλημμένα έχουμε χτυπήσει το καμπανάκι του κινδύνου στο υπουργείο παιδείας , αλλά δεν ασχολούνται καθόλου μαζί μας. Δε πρόκειται να το βάλουμε κάτω, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ως που να λυθούν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ευαίσθητος χώρος της παιδείας» τονίζει ο πρόεδρος της ΔΟΕ, κ. Κομνηνός Μαντάς.
Η ΔΟΕ με επιστολές της από το καλοκαίρι ζητά μια συνάντηση με την υπουργό ώστε να συζητηθούν και να λυθούν τα κακώς κείμενα της εκπαίδευσης.
Ο κ. Μαντάς σε επικοινωνία που είχε με τη zougla.gr τόνισε ακόμη πως η εφεδρεία εκπαιδευτικών, τα σχολικά βιβλία, η χρηματοδότηση της εκπαίδευσης, οι αποδοχές των εκπαιδευτικών είναι μόνο ορισμένα από τα προβλήματα που απασχολούν σήμερα την εκπαίδευση.
«Στείλαμε στην κυρία υπουργό μια επιστολή για να της εκφράσουμε το σύνολο των προβλημάτων που απασχολούν τη παιδεία: έχουν μειωθεί κατά πολύ οι απολαβές των εκπαιδευτικών, κοντεύουν Χριστούγεννα και τα παιδιά δεν βιβλία, δεν υπάρχει σωστή θέρμανση όπως επίσης σωστή καθαριότητα» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΔΟΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: