ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Για τα οδοιπορικά των εκπαιδευτικών

από ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Δημοσιευμένο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011
Συζητήθηκε στη Βουλή Επίκαιρη Ερώτηση του ΚΚΕ
Στις παράπλευρες απώλειες του «Καλλικράτη» συμπεριλαμβάνονται και οι εκπαιδευτικοί, αφού αναγκάζονται να μετακινούνται από σχολείο σε σχολείο, χωρίς όμως να δικαιούνται οδοιπορικά εάν πρόκειται για μετακίνηση μέσα στον ίδιο δήμο.
Το θέμα έφερε χτες στη Βουλή με Επίκαιρη Ερώτηση η βουλευτής του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη, ζητώντας να σταματήσει αυτή η αδικία, αφού υπάρχουν εκπαιδευτικοί που αναγκάζονται να κάνουν ακόμα και 70 χιλιόμετρα πήγαινε - έλα σε έναν δήμο και να πληρώνουν τα έξοδα από την τσέπη τους με έναν μισθό που για τον νεοδιόριστο είναι 660 ευρώ!
Στην απάντησή της η υφυπουργός Παιδείας Ε. Χριστοφιλοπούλου αναγνώρισε το πρόβλημα και είπε ότι... ελπίζει πως πριν τα Χριστούγεννα θα λυθεί το ζήτημα, με σχετική νομοθετική πρωτοβουλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: