ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Επαναλειτουργία Επιτροπής για τα κριτήρια των αποσπάσεων εκπαιδευτικών

Αρ. Πρωτ: Αθήνα 12/1/2012

Προς
Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Θέμα: Επαναλειτουργία Επιτροπής για τα κριτήρια των αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. και Δ.Ε.
Συνάδελφοι,
            Ύστερα από αίτημα της Δ.Ο.Ε. στην τελευταία συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας, η ομάδα εργασίας που επεξεργάστηκε το σύστημα μοριοδότησης των αποσπάσεων, που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά, θα επαναλειτουργήσει από τις 23/1/2012, προκειμένου να επανεξετάσει το πλαίσιο ως προς τη μοριοδότηση των επί μέρους κριτηρίων, υπό το πρίσμα τυχόν προβλημάτων, αδικιών και δυσλειτουργιών του συστήματος που διαπιστώθηκαν.
            Σας παρακαλούμε να αποστείλετε στη Δ.Ο.Ε. συγκεκριμένες παρατηρήσεις - προτάσεις σας, πάνω στην εγκύκλιο που εφαρμόστηκε πέρυσι, προκειμένου το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. να καταλήξει σε απόφαση, την οποία θα στηρίξουν οι εκπρόσωποί μας στην Επιτροπή.
            Υπενθυμίζουμε ότι από πλευράς Δ.Ο.Ε. στην ομάδα εργασίας μετέχουν οι αιρετοί του ΚΥΣΠΕ Δημήτρης Μπράτης και Βασίλειος Παληγιάννης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: