ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ποιος μπλοκάρει την έκδοση του νέου βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού;

Από το"ΠΑΡΟΝ"
22-1-2012
Σε αντικατάσταση του βιβλίου της Ρεπούση.
Ποιος μπλοκάρει την έκδοση του νέου βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ΄τάξης Δημοτικού;
Θέμα που απειλεί να πάρει και πολιτικές διαστάσεις, ακόμη και να δημιουργήσει συνεχή προβλήματα στην κυβέρνηση Παπαδήμου, είναι η άρνηση της υπουργού παιδείας να υπογράψει την απόφαση για την έκδοση από τον Οργανισμό Σχολικών Βιβλίων του νέου βιβλίου της ιστορίας της ΣΤ΄τάξης Δημοτικού, που θα καλύψει το κενό που υπάρχει εδώ και τρία χρόνια μετά την απόσυρση του βιβλίου της Ρεπούση με τα περί συνωστισμού στη Σμύρνη.
Το νέο βιβλίο που έχει γράψει ο κ. Κολιόπουλος, έχει εγκριθεί από το παιδαγωγικό ινστιτούτο, πλην όμως παραμένει στα συρτάρια… γιατί προφανέστατα δεν είναι στη γραμμή του εκσυγχρονισμού και των αποδομητών της ελληνικής ιστορίας. Το θέμα της άμεσης έκδοσης του βιβλίου έχει θέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, στην υπουργό Άννα Διαμαντοπούλου ο αναπληρωτής υπουργός κ. Αρβανιτόπουλος, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Αν δεν προχωρήσει η έκδοσή του, τότε είναι πολύ πιθανό να οδηγηθούν σε σύγκρουση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: