ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

 Aιχμές Πετσάλνικου κατά Βενιζέλου για τον αποκλεισμό του από τις εκλογές


 Image

Στην Καστοριά, από όπου και κατάγεται, βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, ο οποίος σε τοπική συγκέντρωση χτες το βράδυ ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος τελικά με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.
Ο κ. Πετσάλνικος, όπως δήλωσε σήμερα, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος επιθυμούσε να είναι υποψήφιος καθώς έχασε την έδρα του στις πρόσφατες εκλογές για λίγες μόνο ψήφους, η Ιπποκράτους ωστόσο δεν θεώρησε αναγκαία την υποψηφιότητά του. Φανερά ενοχλημένος ο κ. Πετσάλνικος άφησε σαφείς αιχμές για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο αναφέροντας ότι δεν τον ήθελε στα ψηφοδέλτια, ενώ έκανε λόγο για κύκλους του ΠΑΣΟΚ που επιχειρούν να «απομονώσουν» από το κίνημα τους συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: