ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

 ΝΔ: Ξεσκονίζουν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή: Real.gr
«Θολές» δηλώσεις του Αλ. Τσίπρα και στελεχών του αλλά και κύρια σημεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ψάχνουν στη Λ. Συγγρού για το debate της τελευταίας εβδομάδας.
Θέμα ωρών πρέπει να θεωρείται η οριστικοποίηση των λεπτομερειών για την τηλεμαχία Σαμαρά και Τσίπρα αφού ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και επισήμως αποδέχθηκε την πρόταση της ΝΔ με μία επιθετική ρητορική που για πρώτη φορά προκάλεσε την επίσημη απάντηση εκ μέρους του Γιάννη Μιχελάκη.
Το μόνο που απομένει είναι να «κλειδώσει» η ημερομηνία του debate το οποίο θα γίνει όπως όλα δείχνουν την τελευταία εβδομάδα πριν από τις κάλπες της 17ης Ιουνίου ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η τελική συμφωνία για τους όρους της τηλεμαχίας καθώς η Λ. Συγγρού έχει ήδη απορρίψει τη διαδικασία των «παράλληλων μονολόγων» στη συζήτηση που προηγήθηκε για τη συμμετοχή ή μη όλων των πολιτικών αρχηγών.
Στη ΝΔ έχουν ήδη αρχίσει να συγκεντρώνουν όλες τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα αλλά και στελεχών του –δηλώσεις που στη Λ. Συγγρού χαρακτηρίζονται ως «θολές» και αποδεικνύουν ότι το όποιο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει γενικόλογες αναφορές για την οικονομία και μία σειρά «περίεργων» θέσεων για τα εθνικά θέματα και τα ζητήματα της ασφάλειας των πολιτών με αιχμή φυσικά τη λαθρομετανάστευση.
Τελευταίο «κρούσμα» όπως σημειώνουν στο «γαλάζιο» στρατόπεδο αποτελούν οι δηλώσεις του Π. Λαφαζάνη ο οποίος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αφενός μίλησε για καταγγελία του μνημονίου αφετέρου όμως άφησε ανοιχτό το θέμα της διατήρησης του PSI για το κούρεμα του ελληνικού χρέους.
Στο επιτελείο του κ. Σαμαρά εκτιμούν ότι πολύ δύσκολα μέχρι τις εκλογές θα «κρατηθούν» οι απόψεις εκείνες της Κουμουνδούρου που υπερισχύουν των «φωνών» οι οποίες έχουν ήδη προειδοποιήσει πως σε αυτή τη χρονική συγκυρία όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικοί στις δηλώσεις που κάνουν στα μέσα ενημέρωσης.
Στόχος της ΝΔ να αποδομήσει στο σύνολό του το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον λόγο του κ. Τσίπρα επενδύοντας ταυτόχρονα στο ζητούμενο της συσπείρωσης της κομματικής βάσης με ψήφους που στις προηγούμενες εκλογές πήγαν προς όμορες πολιτικές δυνάμεις.
Ωστόσο, το επιτελείο του Προέδρου της ΝΔ έχει να ξεπεράσει έναν βασικό σκόπελο που δεν είναι άλλος από τις αντιδράσεις που θα προκληθούν από τα υπόλοιπα κόμματα που ήδη έχουν τοποθετηθεί και ζητούν τουλάχιστον μία τηλεμαχία με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς –κάτι με το οποίο η Κουμουνδούρου δεν διαφωνεί.
Η παραπομπή από τον κ. Μιχελάκη του όλου θέματος στη διακομματική επιτροπή ενδέχεται να είναι 
 και πάλι η αφορμή του να μην γίνει αυτή η τηλεοπτική αναμέτρηση αφού στη ΝΔ γνωρίζουν ότι τα κόμματα μεταξύ τους διαφωνούν για μία σειρά από ζητήματα που αφορούν στους όρους διεξαγωγής του debate το οποίο με την έως τώρα μορφή του έχει χαρακτηριστεί ως «ξεπερασμένο προϊόν» από τη Λ. Συγγρού.
και πάλι η αφορμή του να μην γίνει αυτή η τηλεοπτική αναμέτρηση αφού στη ΝΔ γνωρίζουν ότι τα κόμματα μεταξύ τους διαφωνούν για μία σειρά από ζητήματα που αφορούν στους όρους διεξαγωγής του debate το οποίο με την έως τώρα μορφή του έχει χαρακτηριστεί ως «ξεπερασμένο προϊόν» από τη Λ. Συγγρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: