ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Εξαίρεση θα ζητήσει το Υπ. Παιδείας από την απαγόρευση των υπηρεσιακών μεταβολών (αποσπάσεις, μεταθέσεις  εντός ΠΥΣΠΕ, παραιτήσεις)

 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Όπως, ήδη, σας έχω ενημερώσει με απόφαση του Υπ. Εσωτερικών έχουν απαγορευθεί όλες οι υπηρεσιακές μεταβολές των Δημοσίων Υπαλλήλων και των εκπαιδευτικών, κατά την προεκλογική περίοδο και μέχρι το σχηματισμό νέας κυβέρνησης.
Το αρμόδιο τμήμα του Υπ. Παιδείας εφόσον δεν σχηματισθεί κυβέρνηση, αποφάσισε τις προσεχείς ημέρες  να ζητήσει άδεια από την ειδική τριμελή επιτροπή του Συμβουλίου Επικρατείας που προβλέπεται στο Ν.2190/94 άρθρο 28, παρ.4, έτσι ώστε να εξαιρεθεί η εκπαίδευση από την απαγόρευση και να πραγματοποιηθούν οι υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών (αποσπάσεις, μεταθέσεις εντός ΠΥΣΠΕ, παραιτήσεις, μετατάξεις).

Δεν υπάρχουν σχόλια: