ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Διαδικασία αναπλήρωσης παραιτηθέντος μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καστοριάς.


Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης                      Άργος Ορεστικό, 25-1-2013
          Αιρετός                                                
   leconomidis@gmail.com                                                       
6946315597 - 2467044360
                                                  Προς: Την Πρόεδρο του Συλλόγου
                                                                   κ. Κορμά Τάνια


Αξιότιμη, κ. πρόεδρε,
Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 23 του Γενάρη και σύμφωνα με ανακοίνωσή  σας στο ιστολόγιο του συλλόγου, μάς ενημερώσατε ότι νέος ταμίας του συλλόγου, μετά την παραίτηση του συναδέλφου Γεωργίου Γαπκιάδη, ανέλαβε ο συνάδελφος, Δημήτρης Θεοδωρακόπουλος.
Ζήτησα, μέσω του ιστολογίου, να μάθω πώς εξελίχθηκε  η διαδικασία της αναπλήρωσης και σεις με παραπέμψατε στο άρθρο 27 του καταστατικού. Ευχαριστώ για την πληροφορία, αλλά σας επισημαίνω ότι ως αιρετός και πρώην μέλος του Δ.Σ., την περίοδο 1989-1990, γνωρίζω πολύ καλά τι λέει το καταστατικό. 
Με βάση, όμως, το αποτέλεσμα των εκλογών προηγούνται του συναδέλφου Θεοδωρακόπουλου έτερα αναπληρωματικά μέλη. Δεν ερωτήθησαν; Τι συνέβη;  Παρακαλώ, για την «τάξη», τη νομιμότητα και τη δική σας αξιοπιστία να διαλευκάνετε το τοπίο.

Με εξαιρετική τιμή
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: