ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ορισμός σειράς εκλογής και διορισμός αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΠΕ Καστοριάς και στο ΑΠΥΣΠΕ Δυτ. Μακεδονίας



ΑΠΟΦΑΣΗ

Διορίζουμε από 01-01-2013 μέχρι 31-12-2014 τα τακτικά και αναπληρωματικά αιρετά μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καστοριάς ως εξής:


ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΙΡΕΤΑ ΜΕΛΗ
Γαπκιάδης Γεώργιος του Ζήση, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70 του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς, Διευθυντής του 9ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς.
Οικονομίδης Λεωνίδας του Ιωάννη, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70 Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αργούς Ορεστικού Καστοριάς.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΑΙΡΕΤΑ ΜΕΛΗ (αντίστοιχα)
Παπαδάμος Κωνσταντίνος του Στέργιου, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70 του Δημοτικού Σχολείου Μεσοποταμίας Καστοριάς, αποσπασμένος στο 2° Δημοτικό Σχολείο Μανιακών Καστοριάς.
Πανταζόπουλος Κωνσταντίνος του Γεωργίου, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70 του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς. 

2 σχόλια:

Papadamos Konstantinos είπε...

Φίλε Λεωνίδα, Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία! Θα ήθελα ωστόσο να επισημάνω πως είμαι εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ06 (Αγγλικών)και όχι ΠΕ70. Λίγη σημασία βέβαια έχει αυτό -όλη δάσκαλοι είμαστε- αλλά για τους τύπους και μόνο ίσως πρέπει να διορθωθεί αυτή η παρατυπία. Να είσαι καλά.

Λεωνίδας Οικονομίδης είπε...

Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και αντεύχομαι. Πράγματι όλοι είμαστε δάσκαλοι, αλλά για την "τάξη" θα πρέπει να αλλάξει η απόφαση της τέως περιφερειακής Διευθύντριας με νέα διορθωμένη.