ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ο Στουρνάρας ανένδοτος για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης. Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο πρωθυπουργός, γιατί η πείνα και το κρύο δεν αντέχονται...

- Ο υπ. Οικονομικών χαρακτήρισε το φορολογικό, νομοσχέδιο δημοσιονομικής ανάγκης- "Εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης ψελλίζουν περίεργα πράγματα που δεν στέκουν ούτε για πρωτοετείς φοιτητές"
- Για το πετρέλαιο είπε πως η μειωμένη κατανάλωση οφείλεται και στην αποθεματοποίηση πριν ανέβει η τιμή του
Νομοσχέδιο δημοσιονομικής ανάγκης χαρακτήρισε ο υπουργός οικονομικών Γιάννης Σουρνάρας το φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο τίθεται προς ψήφιση αύριο στη Βουλή.

Ο κ. Στουρνάρας είπε πως "κάθε ευρώ φόρου που προβλέπεται στο φορολογικό νομοσχέδιο σώζεται από μισθούς και συντάξεις". 

Μισθοί και συντάξεις όμως που ήδη έχουν περικοπεί και έχουν γονατίσει τα ελληνικά νοικοκυριά.

Μάλιστα, ο κ. Στουρνάρας απέρριψε τις τροπολογίες του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, για ανακούφιση των ευπαθέστερων κοινωνικών στρωμάτων, λέγοντας πως το συνολικό τους κόστος ξεπερνά το 1 δισ. -ποσό που είναι αδύνατον να εξευρεθεί με άλλον τρόπο. 

Οπως είπε χαρακτηριστικά, “δεν είναι δυνατόν παραμονές του Euroworking Group και του ΔΝΤ, να προσθέτουμε 1 δισ. δαπάνες”.

Σχετικά με τη στάση της αντιπολίτευσης, ο κ. Στουρνάρας παρατήρησε πως οι εκπρόσωποί της “στερούνται εναλλακτικών προτάσεων. Ψελλίζουν περίεργα πράγματα που δεν στέκουν ούτε για πρωτοετείς φοιτητές και μας δίνουν παραδείγματα χωρών που παραπέμπουν σε άμεση χρεοκοπία'.

Τέλος, απαντώντας στις βολές της αντιπολίτευσης για το πρόβλημα θέρμανσης, συνεπεία της αυξημένης τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, ο κ. Στουρνάρας υποστήριξε πως η καταγραφή μειωμένης κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης, οφείλεται εν πολλοίς στην πάταξη του λαθρεμπορίου και στην "αποθεματοποίηση" πετρελαίου πριν την άνοδο της τιμής του.

“Έχουμε προϋπολογίσει 80 εκατ. ευρώ για επίδομα θέρμανσης, ενώ οι αιτήσεις ανέρχονται σε 6 εκατ. Καλύπτουμε πάνω από το 85% του πληθυσμού” ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: